torsdag 20 augusti 2020

Fin dag

Känns som om jag bara har bär, bär och åter bär i skallen just nu men i går fick förnuftet ta överhand och vi drog iväg till Fäboda på en helt underbar utflykt.
     Ja man behöver paus ibland mellan allt bärplockande och saftandet. Svårt att ge vika från allt tillvaratagande som vissa tider på året känns så intressant och viktigt. I dag är då saftmajan igång här igen men snart är allt klart för denna säsong.

     Så vackert, lungt och rogivande vid Fäboda i går. Kändes faktiskt lite ovanligt att bara enstaka människor syntes till under en så fin dag. Senare kom några fler men har aldrig upplevt sådant lugn där tidigare vid varmt väder.

     Vi vandrade i det lagom varma vattnet ut till klipporna längre bort, kravlade oss upp på klipporna och bara njöt, ja faktiskt ovanligt länge för att vara jag.
     Vi stannade till molnen började skymma solen och det blev nästan plattvatten. Kunde knappt slita oss därifrån men mitt livs första fotbollsmatch kallade så vi åkte hem.

    Diggar precis inte fotboll men vad gör man inte för barnbarnen. Två av dem hade match och ville ha oss som åskådare.
      Faktiskt lite intressant men nog bara för att våra barnbarn var med. Fotboll, sport och dylikt är nog annars inte alls min grej men det gick an denna gång.

     Väntar på en vacker och varm dag även i morgon, njuter och tänker att det är samma sköna värme som då man är till söderns sol. Det gäller att känna efter även hemmavid. Ha det gott även ni alla som kikar in. Vi ses.

1 kommentar:

THE ONLY TRUE HACKER IN THE WORLD ® sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.