söndag 22 april 2012

Mitt arbetsrum

               En titt i mitt arbetsrum som fått nya tapeter, nytt tak och blivit ommöblerat en aning.
 Kan ni tro att jag som stickar endast lite har samlat på mig alla dessa lådor med garn och inte näns jag avvara något. Verkligen inte riktigt klokt men jag har lovat mig själv att inte ett endaste garnnystan till kommer in här förrän något minskat i lådorna och det lär nog ta rätt länge.
     Här syns mina gamla hederliga symaskiner som följt mig i över tjugo år och de skall få hänga med till dess att de ger upp helt. Fungerar utmärkt ännu.
Som ni ser så är detta rum både syrum, uppsamlingsrum och allt i allo för strykning m m.
I mapparna har jag samlat alla möjliga idéer för rätt länge sen. Numera blir ju allt sådant samlat på datorn.
 I prylhyllan är det lätt att hitta rätt trådrulle. Skulle behöva en till och har sökt både på affärer och loppis men utan resultat.
                     Här får vad som helst ta plats, ibland någon av symaskinerna, tygtryck eller annat.
  Och så min gamla vackra byrå som jag fått från min mormor. Den har hedersplatsen såsom den gamla klockan ni ser ovanför som mannen fått från sitt hem. Det är egentligen de enda gamla möbler vi har eftersom jag inte är särskilt förtjust i antikviteter men dessa två är viktiga för oss.

     Verkar bli en vacker dag här hos oss. Borde bli en utesväng på ett eller annat sätt nu så vi ses igen en annan dag. Tack för alla kommentarer och besök här på bloggen, ha det så gott.

8 kommentarer:

Vform sa...

Oj, vilket stort och fint arbetsrum du har!
Jag vet inte om jag 'törs' visa mitt!
Först och främst är det litet och alldeles för mycket grejor :/
Kanske om det blir städat nån gång ;O)
Jättefint skåp och klocka ...
vissa saker är betydelsefulla :)

Ha en bra dag!

Janne i Fagerlia sa...

Kjekt arbeidsrom! Tipper du tilbringer mye tid her inne. Jeg fikk selv ordnet nytt og større arbeidsrom i fjor, og det er blitt brukt meget flittig.

Nette Cecilia sa...

Så fint arbetsrum , o vilken ordning .önskar att vi kunde ta tag i vårt också ,men idag är det båten som görs redo för sjösättning ,ha det bra ,Nette

Anita Tørmoen sa...

Så ryddig og flott du har det i ditt arbeidsrom:)

Anonym sa...

Jättebra ordning du har i ditt arbetsrum! Men .. höödu, lådorna sku nou ha vari snyggare överklädd med na snärtit hyllpapper! Sorry...
:)Lillsyrron

nattugglan sa...

Va fint det blev! Bra tips om lilla prylhyllan.. jag ahr en sån liggandes..den ska jag måla om o ha sytråd i.. fast nu inte alal trådar ryms där..Jag hade samma symaskin fast vinröd..men den fick sönder o nu har jag en Brodher..som jag är så nöjd med.!Jag samlar nog i pärmar ännu, mönster mm..inte vill jag ha allt på datorn..Du får sticka en restgarnströja el sjal av allt garn du har nu.

Hantverkarglädje sa...

Jaaa hödu lillsyrron, du veit ju at ja ha bara tålamåod me vissa saker.

Lyckoslanten sa...

Där var det ordning och reda! Så roligt att se där andra håller till med sitt kreativa jobb! ♥