lördag 24 november 2018

Dagens njutning.

    Den här årstiden får vi ju vara hellyckliga varje gång solen skiner och så blev det i dag. Måste bara ut och dra in frisk luft och även öppna ögonen ordentligt, ni vet det där att vi behöver ljus för att må bra.
     Bäst att lagra lite ljus inombords för när det blir januari, ja då har jag s.a.s. "leidon". Varför vet jag ju inte. Gissar själv att det både är mörkret men dessutom att allt lugnar ner sig efter julen. Eftersom jag alltid gillat att pynta o ordna inför julen så ger jag liksom järnet före och efter blir det sen för slött.

     Som hantverkare har jag haft fullt upp inför jularna och dessutom flödar kreativiteten som allra mest just då.  Brukar säga att jag aldrig blir vuxen inom det området. Tack o lov surrar idéer ännu i mitt huvud och det ger ju mig sådan glädje att få göra och hitta på något nytt.

     Ibland blir det ju att fylla på lilla lagret av tidigare hantverk och ibland tillkommer något nytt. Har just testat lite nya motiv på ljus och för i år blev det nu THK motivet och sen entitorna som har grå färg

    Hade tänkt mig att måla rådjur för de är ju så gulliga men tycker inte att detta blev tillräckligt juligt så de skippade jag.
      Just nu är jag så inne i en målarperiod och ljusen är så tacksamma att måla, känns som de inte behöver bli helt perfekt.
     Hoppas det blir en vacker dag även i morgon. Ha det alldeles gott alla som kikar in. Vi ses.

     

4 kommentarer:

Bibbis blandning sa...

Här kommer jag smygande för att titta på dina vackra bilder. Rimfrost är så otroligt vackert.
När naturen är klädd i rimfrost så känns det som om man vandrade i ett julkort.

Kan man köpa ljus från dig? Jag älskar dina ljus. Man blir glad av dem. Nog tyckte jag dessutom att rådjuret blev alldeles väldigt gulligt. Sådana kan du fortsätta måla. Jättefina.

Hantverkarglädje sa...

Jo visst kan man köpa mina ljus men då nog inom Finland eftersom jag tänker mig att frakten kan bli dyr till Sverige. Tack för att du kikar in.

Bibbis blandning sa...

Jag ska kolla med en av mina finska vänner och höra om han och hans familj ska hit till Sverige över julen för då kan han ta med sig ljus från dig.
I annat fall så betalar jag ljusen och frakten hit. Det är det värt.

Hantverkarglädje sa...

Tusen tack Bibbi, känner mig glad att du gillar ljusen. Du kan höra av dig ifall intresse fortfarande finns. Ha det så gott.