torsdag 18 april 2019

Glad Påsk till alla


                              Med påskliljor o kycklingar önskar jag er alla en Glad Påsk.
      Det finns ju många sorters kycklingar både som hantverk och fabrikstillverkade. Visst, jag har både och men väljer dessa som jag utarbetat själv från tekniken av Viktorianskt julpynt.

   Vill berätta om en särskild episod som gäller dessa kycklingar. För några år sen då vi var och hälsa på min svåger så råkade jag ta och kika i tidningen Landsbygdens folk. Döm om min förvåning när jag fick se dessa mina kycklingar på bild där. Landsbygdens folk önskade sina läsare en Glad Påsk med min bild. Den bilden var tagen i mitt kök och jag hade ju själv utvecklat kycklingarna så jag var 100% säker att bilden var min. Nu sörjde ju inte jag över att de använde min bild, istället var jag aningen stolt över att någon gillade den. Så kan det gå när bilder inte är märkta men de haffade nog bilden från rätt person och förstås rätt bild för inte gillar jag att någon haffar vilken bild som helst från mig.
                                       En ljuvlig påsk med vackert väder, vad kan bli bättre.

     Själv njöt jag i fulla drag under min utevistelse av det vackra vädret i dag och aldrig har jag så tidigt fått lite ordning utomhus. Dessutom har blåsippan redan blommat nästan en vecka vilket verkligen hör till ovanligheten.   Önskar er alla en riktigt Glad Påsk.  Ha det så gott, vi ses.


3 kommentarer:

Vform sa...

Hej! Det är olagligt att "stjäla" bilder!!
Jag har också råkat ut flera gånger ... går det så påpekar jag det genast! Går ju inte att göra något åt det ibland, men ändå! Och säkert många man inte vet om!
OCH nu har jag/vi äntligen tagit oss till "din Bod" ... fantastiska och fina hantverk vi hittade!
Jovisst är det härligt när naturen vaknar till liv!
Tack, och ha en riktigt Skön Påsk du med!

Rämmengården sa...

Kikar in och önskar dig en riktigt glad påsk kram Nina

Stubbetufsa sa...

Hei! Du burde kontakte avisen og forlange betaling for at de har stjålet ditt bilde! Ellers er det litt rart å prøve seg igjen her, jeg får ikke alt til, og de krever koder fra meg som jeg ikke husker hvor er...