tisdag 22 december 2020

En God Jul till alla

      Så nära till julen nu. De några klappar som vi inhandlat är paketerade. Det lilla godiset som skall till barnbarnen blev paketerade i mina påhittade tomteskapelser. I rasande fart gick det så de blev som de blev. 


                 Julgranen blev klädd i kväll av alla barnbarnen så även pyntet framplockat. 


    Skulle jag stå för pyntandet skulle nog inte många inköpta grejer komma fram men när barnbarnen får pynta blir det rejält. De får gå loss på hur mycket de vill av våra gamla grejer och fylla både deras sovrum och pysselrummet här hos oss. De andra rummen är det sparsmakat eftersom jag bestämmer där rätt långt.
                 Trevligt så länge någon av dem har glädje av att göra det fint enligt deras idéer. 


      Ingen brådska här inte så jag får ta det lungt och hålla i stickningen när jag har lust. skall bli rävvantar till minstingen. Fick beställning nu från ettan om jag kunde sticka vantar med en orm på och det tycker jag borde gå. Tänker mig att rita upp en orm och räkna maskor så då måste det ju bli ett mönster, vi  får se. 

     Önskar er alla en trevlig och God Jul. Vi ses.
 

1 kommentar:

Evas Pyssel sa...

Så vacker gran och så roliga påsar. Här har pyntats väldigt lite i jul och det stör mig. jag älskar att pynta upp vårt gamla hus med både nytt och alla nostalgiska julsaker som jag samlat på mig. Vi har ändå gjort med julen vad vi har kunnat. Alla har fått julklappar, utom sonen i London. Förmodligen sitter julklappen fast i en lastbil vid Dover-Calais. Skickad 10/12 och lämnat landet den 15e. Ja vad ska man säga. Vi ser honom på tv nästan varje dag ( tv4) och videopratar också. Ja vad ska man säga om allt detta ???
Nu får vi i alla fall se framåt och hoppas att det här eländet klingar av. Nästa jul kan vi förhoppningsvis dubblera allt julfirande.
Hoppas du har det bra och är rädd om dig.
Kram Eva