onsdag 16 december 2020

Mörk och dimmig dag

       Att blogga är ju väldigt trevligt och givande tycker jag. Dels får man kontakt med en del likasinnade, dels får man skriva om det som intresserar en, dels får man antecknat sådant som annars glöms bort. Mycket trevligt dessutom att se att en del faktiskt har intresse att följa min blogg så ni är guld värda alla ni besökare här.

      Ibland är man plötsligt utan att visa eller skriva om men vill ge ett livstecken ifrån sig, ja idag är en sådan dag för mig.

                        Så mörk och disig dag här. Fotot taget för 15 min sen men känns som det vore bäst att inte alls titta ut. Brukar ju heta att man skall leva i nuet och visst, på ett sätt ja men nog tror jag de flesta av oss längtar till att ljuset återvänder. 

           På pysselfronten har jag sysslat med lite julkortstillverkning för en beställning. Så glad för detta då jag gillar att pyssla ihop dem. Svårt att kasta alla fina almanackor så jag tycker en del bilder kommer väl till pass här.

      Håller på att färdigställa de sista lovikkavantarna som jag ännu skall föra till Hantverkarboden. Ett par är klara men ännu skall de sista kardas inuti och utanpå. Resten av dagen går till pepparkaksbak. 

     Till alla er som kikar in här vill jag säga ett hjärtligt tack, era besök gör min blogg värd att fortsätta med. Jag gillar verkligen att skriva lite och visa bilder, ibland blir det rätt sporadiskt för mig. Alla är ni såååå välkomna att ta er en titt på mina inlägg. Önskar er alla allt gott denna mörka dag. Vi ses.
    

     
3 kommentarer:

Mina fotostunder sa...

Jo tack jag tittar in här ganska ofta och gläds åt allt det fina som du gör.
Vi går alla i väntans tider och hoppas på en ljusare framtid.
Ha det bra!

Anonym sa...

Hej syrran!
Jag tittar också in då och då...men..du vet ju mitt (o)intresse att sitta vid datorn.
Jag gillar dina foton! Det är lite konstigt...fast vi då och då är på samma ställe, så blir dina foton mycket finare! Ha det bra!
"Lillsyrran"

Evy sa...

Hej
Jag tittar in hos dig regelbundet,men det är inte ofta jag lämnar meddelande efter mig.
Hos oss ska det visst bli soligt idag.Hälsningar Evy