fredag 16 juli 2021

Skön dag i Evijärvi

     I går fick jag en riktigt njutbar dag på Sillankorva camping i Evijärvi. Inte särskilt långt från oss så det blev en endags utflykt hux flux för mig.

    Syster yngre med äldre dotter hade bestämt sig att campa med husbil där ett par dagar och jag blev bjuden dit. Inte tackade jag nej inte, rätt nyfiken på den campingen som jag hört en del gott om och visst såg jag framemot en hel del "kvinnfolks prat".


    Syster yngre med dotter på denna bild, tänk så trevligt för dem med lite tumis tid och då fick jag vara med på ett hörn. Vi vandrade i vattnet, de simmade, vi åt och drack, pratade och mådde jättegott.

Här traskar syster yngre och jag runt. Dottern var rätt flitig med kameran så nog är vi förevigade.

    Sällan har jag lust att visa bilder på mig själv men visst kan man göra undantag så här sitter jag då i all sköns ro. En mycket härlig dag så det blev sena kvällen innan jag åkte hem.

    Sjön där var mycket större än jag nånsin kunnat tro, på bilderna syns bara en del av den eftersom den är rätt oregelbunden. Liten lugn och skön camping, gräsbeklädd med tallar, björkar och sandstrand. Tror säkert att jag kommer att besöka denna camping även med husbilen framledes någongång.
    Hjärtligt tack för den dagen syster yngre(Eva) o systerdotter (Sabina).

           Lär komma en film på TV nu som jag skall kika lite på. Det börjar ju bli lite mera inneväder på kvällar så varför inte en film kunde går för sig trots att sådant inte drar på sommaren. Ha det gott alla, vi ses.


1 kommentar:

Anonym sa...

Tack för vackra bilder.
Den sista bilden där du sitter med vattnet bakom och horisonten.
Så vackert. Magiskt.
Tack för att du delar med dig till oss alla.