söndag 26 december 2021

Julhelgen fortsätter

       Julen kom och snabbt går den förbi men vad gör det när vi fått träffa och trivas med söner, fruar o alla barnbarnen. Helt underbart med alla de goa och glada barnbarnen som förgyller så. Inga presenter i världen slår detta. Dessutom har ju naturen  bjudit på allt det vackra som vi vanligen så hett önskar inför julen. Med all denna snöprakt blev det ju dubbel njutning.

   Bara att kika ut när flingorna dalat lugnt till marken och fågelbrädan full med hungriga fåglar.

    Kan nämna att jag inte är drabbad av skottandet så därav kan jag ju gilla den vackra snön att titta på åtminstone. Tog mig ut en runda för att fotografera men det blev väl mörka bilder. Hela dagen är ju rätt mörk.
    Bågarna med fiberdukar har nu tjockt plufsigt värmande täcke över sig men de allra sista morötterna därifrån finns i kylskåpet så dukarna till ingen nytta numera.

                                              Utelamporna har fått tillfälliga kronor på sig.

                                   Till sist finns ju Mozart kulorna och stickningen som frestar. 

           Ännu är lite firande på kommande för oss. I dag fyller  första gossebarbarnet  7år och i morgon blir ettan (första flickebarbarnet) 13år. Svårt att fatta men bara att hänga med i års svängarna så gott det går.       Önskar er alla en God fortsättning, vi ses.


1 kommentar:

Bibbis blandning sa...

Tack för alla underbara bilder du delat med dig av under året som gått.
Jag hoppas du och din familj får ett riktigt fint 2022.
Gott slut på det gamla året och ett riktigt Gott Nytt År.