söndag 22 oktober 2023

Fäboda i går

     Mycket vackert mötte oss när vi kom till Fäboda i går. Detta fina rekreationsområde vid havet i vår närhet är bara ett måste att besöka då och då. Njuter något enormt ute vid havet när även vädret är passande.

      Många isformationer mötte oss här och var och telefonen ville inte hållas i fickan, överallt fanns något att fota om man så ville.


     Sol sol sol och tre glada gossar med. Förvånad att de även i dag ville ut i naturen trots att vi redan både strövat, lekt o grillat på torsdagen.

    Här var det fart efter stigar, klättrades i träd, rutchade på isfläckar och eldade pinnar, vad mer behövs för att dagen ska bli bra.
            Solen sken hela dagen och motion fick vi så det räckte. Väldigt många som njöt här av naturen denna fina dag.

     Är så glad att detta område får finnas som det är för Jakobstadsborna och alla andra i nejden.

     
      Har just nu sällskap av tvåan som kom som nattgäst. Vi har just suttit med virknål och stickor. Här skall det bli en nalle men eftersom jag verkar som "lärare" utan mönster så blir det spännande att se hur resultatet blir. Väldigt glad över att de vill lära sig lite av sådant också. Det mera finslipade lär de sig säkert i skolan eller hoppas jag åtminstone. 
                Skön söndag till er alla, vi ses.


1 kommentar:

Evas Pyssel sa...

Barn älskar att vara i naturen, de flesta i alla fall. När jag jobbade hade vi en skogsdag dåochdå och det var full rulle. Vi hade våra kojor kvar från gång till gång. Jag minns detta med glädje.Och hoppas förstås att naturen i fortsättningen gett barnen positiva upplevelser.
Ha det gott. Kram Eva