torsdag 11 november 2010

Smått o gott i Hantverkarboden

Allra först vill jag tacka er för alla vänliga och omtänksamma kommentarer efter mitt senaste inlägg. Det värmer i hjärtat att delvis okända människor tänker på en. Ett ödmjukt tack till er alla.
Så fortsätter vi här med litet plock i urvalet vid Hantverkarboden. Den här gången har jag valt att visa mindre saker passande till julklappar m.m. m.m.
De här hjärtan med text finns i många varianter, bl.a med flicka eller pojke och med texten Gud som haver.
En grå ängeln passar att hänga nästan var som helst.
Den här tavlan med julmotiv är gjord i decopage teknik.
Krubban hör julen till och personerna i denna är gjord i gips.
Sitsöverdrag till cykeln, ja vem skulle inte behöva ett sånt när det är kallt. Olika motiv på alla överdrag.
Broderade tändsticksaskar som en liten kom ihåg present. Det finns även såna med Tro Hopp o Kärlek men jag valde nu att visa dessa med olika motiv.
Vill påminna om resan vi har till Hantverksmässan i Tammerfors söndagen den 21/11.
Vi startar kl 7 från Hantverkarboden i Jakobstad och åker från Tammerfors kl 17. Resans pris är 35e för icke medlemmar och där ingår även inträde. För medlemmarna kostar resan 25e. Det är många andra som också ordnat resa dit men det är vanligen på fredag eller lördag. Lördagen brukar krocka med en marknad här så av den anledningen så har vi resan på söndag. Anmälan kan ske till Hantverkarboden tel. 7233741. Välkommen med den som är intresserad.
Ha en bra dag.

4 kommentarer:

Lyckoslanten sa...

Trevligt att se allt du visar! Jag brukar göra eller köpa en julkrubba varje år. Samlar på dem! I år virkar jag en. Decoupage-varianten ser trevlig ut, likaså gillar jag broderade rosen på tändsticksasken! Hantverksmässan kan bli av, men med mannen som chaufför. Du har säkert mycket att tänka på nu! ♥

Creative Momone sa...

Oj så mycket du har att visa, och därtill en inbjudan till hantverksmässan! Skulle gärna komma om jag hade passligt. Besökte mässan för ett antal år sen och blev positivt överraskad måste jag säga, där fanns ju såååå mycket att se och bli inspirerad av. Men hantverksboden i Jeppis körde jag förbi förra söndan, har nog anledning att återkomma dit en annan gång märker jag.
Marianne ♥

Janne i Fagerlia sa...

Oi, her var mye fint å se. Likte spesielt godt den litt rustikke engelen. Trist å høre at din far er gått bort.

Birgitta sa...

Så trevligt att kunna åka buss till mässan tillsammans med likasinnade. Tråkigt med din far.
Ha det!
Kramisar Birgitta