torsdag 28 april 2011

Lite nytt vid Hantverkarboden i Jakobstad

Hej!
Tänkte visa er endast lite nytt från Hantverkarboden men p.g.a. min egen förtjusning över denna barnstol som är i gammal stil så vill jag först visa den.
Där finns endast 2st och de har faktiskt funnits rätt länge där. Tyvärr passar ju inte den stolen i helt nya hem men eftersom det nu är ganska pop med att renovera gamla hus så kan den smälta in i den stilen eller så kan man ju sätta passaren på som det ibland heter.

Hon som gjort dessa hjärtan har även designat de två smyckena.


Denna modell på mössorna är ju visserligen ingen nyhet men de har just kommit in till försälning och visst ser de lika käcka ut från år till år.

Även lite smått skall ju finnas så visst kan dessa brocher passa som smycke till en jumper,halsduk,väska, gardin eller lite varstans.
Tiden verkar annars vara för dyrbar för att sitta länge vid datorn när vädret fortfarande är så vackert. "Utelivet högg genast sina klor i mig" när vår-sommaren kom så plötsligt men vi får ju bara hoppas att det inte kommer av sig.
Ha det så gott, i morgon firar vi vappen på bästa sätt. Vi ses.

4 kommentarer:

Anelias hantverk sa...

Vackra hantverk du visar igen från boden!
Glada vappen!

annie sa...

Tack för de snälla orden inne hos oss... Underbar barnstol verkligen vacker.

Önskar dig en härlig vår dag

Lyckoslanten sa...

Modellen på stolarna känner jag igen från min pappas barndomshem. Inspirerande med nya hantverk som kommer in. Jordgubbsmössorna är faktiskt poppis!
Ha en riktigt skön Valborgshelg!

Ulla-Bella sa...

Mye fint å velge i der:)