lördag 7 maj 2011

Miniblommor

Kom att tänka på alla små blommor hur de klarar sig bland all annan växtlighet. Åtminstone de som jag visar här blommar ju innan något annat riktigt hunnit komma igång. Kanske är det just detta som gör oss så förtjusta i dem.
Den här vita blåsippan visste jag verkligen inte alls fanns, jag trodde att alla skall vara blå men plötsligt fanns den bara hos mig och jag vet faktiskt inte varifrån den kommit.Dessutom växer den precis bredvid den blå. Vacker är den i alla fall.

Vit krokus har även uppenbarat sig och jag som trodde att krokus inte alls gillade mig.
Gullvivan härstammar från Norge men jag vet faktiskt inte om den är vild där eller ej. I alla fall så är den väldigt bra på att sprida sig.
Nähä, här blev det inga fler miniblommor tydligen. Meningen var att det skulle vara en bellis här men se det blev en hortensia istället. Kanske lika bra det för den är ju också mycket vacker. Dessutom är det ju mors dag i morgon så kanske en och annan av er lyckas bli ägare till en då. Den här införskaffades till första maj så det är ingen morsdagsblomma för min del. Tänker pröva att övervintra den sen i vår källare, tycker nämligen att det borde gå när både fuxia och pelargoner klarat sig där.
Önskar er alla en varm och härlig morsdag oberoende om ni firar själva eller om ni firar någon annan. Ha det så gott. Vi ses.

3 kommentarer:

Anelias hantverk sa...

Underbara blommor det finns ute nu! Hortensia är en härlig blomma och just nu denna tid!
Ha en skön Mors dag!

Lyckoslanten sa...

Hoppas du hade en fin dag och tack för alla fina bilder! Det skulle verkligen vara intressant att se om hortensian klarar sig! Ha en fin vecka! ♥

Ulla-Bella sa...

Vakre blomster:)