torsdag 19 maj 2011

Tygpåsar

Som ni ser så har jag ändrat lite här när man öppnar min blogg. Bilden vill jag bara förklara lite hur den lilla porten kom till.
När min ena son med familj byggde sitt hus så blev en cementring avkapad av någon anledning. Den skulle förståss till Ekorosk men man vet ju alldrig vad man råkar ha användning för så jag räddade den från sophögen. Nu råkade den således komma väl till pass just här i min blomrabatt. Annars funderar jag nog ibland om man är riktigt klok som samlar på allt skräp men som sagt, det kan vara bra att ha.
Min sonhustru kom med bl.a. ¨några dukar som inte passadepå hennes bord. Nästan oanvända dukar,nej det gick inte att slänga för de var ju så vackra. Som ni ser här så blev det till flera st presentpåsar både små, stora o även en för vinflaska.Måste bara också få visa lillflickan när hon gör sig fin i håret. Vi hade varit till skogen på picknick och visst behöver man städa upp sig lite efteråt. Alltså en njutbar dag för farmor o lillflickan.
Närmar sig helg igen och på lördag går museekarnevalen av stapeln i Jakobstad så då blir det att vara i farten bl.a. med kaffepannan vid Hantverkarboden. Det är ju museekänsla även vid Hantverkarboden eftersom vi befinner oss i hattmakare Silfverbergs lilla stuga. Dessutom har vi som närmaste granne Runebergs gamla skola som heter Vestmanmors stuga.
Må så gott alla ni här ute i bloggvärlden. Vi ses.

7 kommentarer:

Anonym sa...

E det museekarneval på lördag. ähur har jag kunnar missa de. Vi som ska på romantisk övernattning på hotell till Vasa. . .

Creative Momone sa...

Så gulliga påsar och gulligt barnbarn, klart man ska va fin i håret!
Ha det gott
Marianne

Ulla-Bella sa...

Så fin gjenbruk av vakre duker:) Bruken av sementringen i blomsterbedet var jo smart:)

Anelias hantverk sa...

Så vackra påsar det blev!
Så fin fammos lillflicka är!
Skön helg!

Lyckoslanten sa...

Och den avkapade cementringen passar alldeles utmärkt i rabatt och på bild! Du må ha trevliga stunder med barnbarnet du! Och tygpåsarna blev jättefina! Ha en fin helg! ♥

tilda sa...

Cementringens återanvändning var fiffig! Den blir bara snyggare med tiden bara det kommer lite mossa på den :)

Bea sa...

Det blev väldigt sött med halva cementringen och där ser man, kasta aldrig ngt :)
Ljuvliga påsar du sytt!!
Söt flicka som vet redan att man skall göra sig fin i håret.
Må gott! /Bea