måndag 18 juli 2011

Jakobsdagar veckan

Hej på Er!
Eftersom jag förflyttar mig en hel del mellan sommarstugan och hemmet just nu så är det ingen ordning på mina inlägg, det kan således bli glest med inlägg emellanåt. Dessutom har ju Jakobs dagar kommit igång med all sorts program och aktiviteter.
Tog en titt på loppiset som gick av stapeln i dag och där var massor med folk, inte riktigt lätt att se vad som såldes vid alla stånden.
Och nu har jag äntligen denna skylt klar som jag gjort till Hantverkarboden. Det bara strulade för mig så jag fick måla om den två gånger. Skulle måla med chablon men den vita färgen krymte och blev ojämn i kanterna därav allt elände. Till sist målade jag det vita med pensel och då fick den duga trots att jag nu inte är helt nöjd med den. Förra sommaren hade jag gjort en precis likadan som lyckades med en gång men den hängde en vecka så var den nerskruvad och stulen. Återstår att se om denna får sitta kvar.


Hittade faktiskt den större åsnan på loppiset i dag och jag tyckte den passade så väl med den lilla. Ingen dyrgrip men jag spanar nog inte in värdesaker, vanligen blir det ju någon rolig grej som drar ögonen till sig.
Det är så många intressanta program i Jakobstad denna vecka att man inte riktigt vet vad man skall välja. På torsdag är det öppna trädgårdar i Skatan (gamla stan) och det brukar vara i min smak, sen blir det säkert en del musik också. Och icke att förglömma lördagen med Gammaldags torget där även jag själv står och säljer mina grejar. Hoppas bara att en och annan bloggvän ger sig till känna, det är ju alltid roligt. Önskar er alla en skön vecka. Vi ses.

6 kommentarer:

Lyckoslanten sa...

Jag ser fram emot att komma ditåt. Skatan kunde vara något. Min son spelar också två dagar på gågatan. Vi syns säkert! Jag brukar ju ge mig till känna! ;o)

Creative Momone sa...

Vilken fin skylt du gjort, hoppas den får hänga kvar nu. Kanske möts vi i vimlet nån dag vem vet? Ha en bra vecka.

Marianne

susanne sa...

en väninna berömmer jakobsdagarna så mycket! nån gång måste vi ta oss dit, vi åxå!
hoppas du får en bra försäljning och att skylten får hänga kvar i år!
susanne

Snäckskalsdalen. sa...

Otroligt vacker skylt, jag hoppas verkligen att den får hänga kvar....
Och den lilla åsnan var ju för fin, eller rättare sagt, båda var söta.
Agneta kram

Bea sa...

Jakobs dagar verkar samla folk från alla håll :)
Jag var på en snabbvisit på måndag och kanske blir det ett besök på lördag, vem vet!?

Men så fräckt att stjäla en skylt och vad kan man ha för nytt av den månne!?
Må gott1 /Bea

Vform sa...

HEJ! Jättefin skylt !!
VI SES på lördag ;)