lördag 9 juli 2011

Semesterliv

Helt underbart att parkera sig vid sommarstugan under dessa varma sköna dagar. Det var ju bara att slänga sig i vattnet stup i kvarten utan promblem och det brukar ju inte vara problemfritt för den som är frusen av sig.
Bilderna börjar med en tidig morgon för ovanlighetens skull för det är nog inte riktigt vanligt för min del.

Jag var nu inte helt lat varje dag, fick faktiskt lite gjort också. Det var ju väldigt skönt att sitt på bryggan och pyssla med en del.
Kom på att det kunde vara bra att ha en trampsymaskin vid villan så kunde jag få sytt det akutaste. Min son har lovat ha service på min mammas gamla maskin sen återstår det att se om den faktiskt kommer att fungera. Det vore ju jättehärligt om den fungerar.
I år finns det massor med denna fibbla vid sommarstugan och det konstiga är att jag alldrig sett denna fibbla nån annanstans och jag vet faktiskt inte hur den kommit dit, den bara dök upp och nu förökar den sig något otroligt. Har någon av er andra sett likadan någonstans? Den är bara vaken när solen skiner.
Man får ju vara barnslig också om man vill trots många år på nacken.
En kväll var vi och metade med svägerska o svåger som är storfiskare. Nu ville inget riktigt nappa men se denna gös fick svägerskan på metkroken som bara hade en liten mask på. Gissa om vi var överväldigad.
När vi kom hem i kväll blev det att genast plocka jordgubbar.
Det är mannens jordgubbsland men vid skörden är det ju väldigt trevligt att hjälpa till när vädret är vackert. Vet faktiskt inte när vi senast plockat två ämbar på en gång. Konstigt att man alldrig får förmycket av dessa bär men nu har vi ju också de yngre paren som nog tar tacksamt emot och det är ju härligt att kunna dela med sig.
I morgon får vi rå om lillflickan så det blir säkert en trevlig dag.
Ha det så bra alla ni där ute i bloggvärlden. Vi ses.

3 kommentarer:

Lyckoslanten sa...

Nu har du det bra, det ser ju jag! Barnslig får man vara till sista dag! Trampsymaskinen låter ju som en intressant kompis, så lat är du ju inte heller!
Njut nu av dagarna! ♥

Käranån sa...

Härligt med semester!! Det är bra att ha symaskin på villan, i fall man får abstinensbesvär...Att få en gös på metspö är inte illa, vilken tur hon hade! Ha en fortsatt skön semester!!

nattugglan sa...

jo fibblan har jag sett i ett dike här..o den förökar sej otroligt...kommer nya ställen varje år.. Vi har oxå jordgubbar..plockade ett ämbar igår...o mera finns det nog,,Ha en bra dag..