fredag 1 juli 2011

Hantverksbrådska

Det är ju lite sent att vakna upp tidigt så att säga. Tre veckor kvar till gammaldagstorg och det verkar ändå gå vägen för mig trots att jag tydligen legat på latsidan en del. Lite tillägg av THK är nu gjort så nu kan jag vara ganska säker att inget blir för lite. Ser kanske konstigt ut att göra THK i rött som hör julen till men som jag säkert tidigare påpekat så ligger dessa sjömanssymboler Jakobstadsborna varmt om hjärtat. Särskilt kanske de som är bortflugna och är hem på besök, det är såna som köper dem mitt i sommaren.
Jag njuter av värmen i fulla drag sen jag förstod att man faktiskt kan ta ut både symaskin och strykbräda.

Här måste jag bara visa fuksian som övervintrade i källaren. Jag är faktiskt väldigt stolt över att klara den.
Nu blir det några semesterdagar från vadå vet jag faktiskt inte men lite bortrest i alla fall. Hoppas värmen fortsätter och att ni mår väl av den för det gör jag. Ha det så bra. vi ses.

7 kommentarer:

Anelias hantverk sa...

Så vacker färg på Fuksian!
Härligt att kunna vara ute med symaskin och göra fina handarbeten!
Ha en fin resa!

Lyckoslanten sa...

Bra om du hinner ifatt! Jag sydde ett stort lapptäcke ute på terrassen en gång och det var ju speciellt! Stryker gör jag ofta ute på somrarna. :o) Du får verkligen vara stolt över att ha klarat av att övervintra den blomman. Jag har äntligen fått mina Mårbackor att blomma efter vintervilan.
Nu ska vi rulla iväg med husvagnen över helgen! Fina semesterdagar till dig! ♥

Nette Cecilia sa...

Tänk så vacker den blivit din fucksia ,ha det så skönt på semestern ,kramis,Nette

Ulla-Bella sa...

Nydelig fuksia du har:) Lykke til med salget ditt også:)

Snäckskalsdalen. sa...

Vilken fuchsia, otroligt vacker och underbara färger. Det är fantastiska blommor det är det, och så har du lyckats övervintra den, det är en bragde det.
Flitig som ett bi är du dessutom!
Agneta kram

Black Iris sa...

Vilka blommor du har på din fuchsia då. När vi tog över torpet fick vi också ta över flera fuchsior. Vi har dem i matkällaren på vintern och det har klarat sig i många år. Synd bara att det inte blommar så fint som din..
Vad härligt att vara ute med hushållsbestyren.
Jag satt ute och virkade på mina mattor i helgen..

Kram Maidi

Lisbet sa...

Vacker fuchsia!
Gammaldagstorget ska jag försöka hinna med i år. Ska hålla utkik efter dina trohoppkärlek då! Jag ska hosta lite så känner du igen mig :)
Ha så bra i veckan!