måndag 4 juli 2011

Kort semester

Det blev minsann ingen lång tripp med husvagnen för vår del just nu. Efter att vi åkt en bit så började vårt nyinköpta gaskylskåp strula så efter en övernattning så blev det att åka hem igen. Eftersom sonen med familj åker iväg med vagnen nästa vecka så får vi bara hoppas att det håller ok då. Man blir heligt f....... när det gamla strulat och ett helt nytt genast gör likadant. Åker nu till sommarstugan åtminstone några dagar, sen får vi se.
Enda bilden som blev tagen där vi övernattade.
När vi kommit hem igen åkte jag till en mosse för att se hur det var med hjortron i år. Vad såg jag? jo en vacker stubbe som vanligt. Ni vet ju redan att jag är fachinerad av gamla knotiga stubbar och grått gammalt ådrat trä.
Tre st hjortron var det enda som jag såg.
Nej hur skulle hjortron kunna trivas på en utdikad mosse. Synd med dessa ingrepp i naturen.
Tuvull så vackert men de flesta var regnslitna och kanske utblommade.
I dag blev det att plocka de första jordgubbarna. Härligt, och lillflickan fick komma och hjälpa till att både plocka och äta. Ser ut att bli ett bra jordgubbsår om nu inte regnet förstör.
Tack alla ni för snälla kommentarer som är så betydelsefulla för att känna glädje i bloggandet. Nu skall jag kika in på era bloggar. Ha det så gott. Vi ses.

6 kommentarer:

Anelias hantverk sa...

Så tråkigt med grejer som inte funkar och att ni måste vända om. Så bra ni har sommarstugan att åka till istället. Härliga naturbilder!
Ha det gott!

Nette Cecilia sa...

Så tråkigt när det inte fungerar ,men jordgubbar är ju mums .kramis ,Nette

Lyckoslanten sa...

Det var värst! Hoppas ni får byta ut det där då eller fixat på annat sätt. Tre hjortron var ju inte mycket, men kanske du fick motion på köpet. Här lär det bli massor av jordgubbar idag - mannen for just och hämta färdigt plockade! ;o)
Ha det gott! ♥

Vform sa...

HEJ!
Synd att ni inte kom längre ... kanske en annan gång! Hör av dej om du har vägarna förbi !!
Fina bilder :)
Ha det gott på sommarstugan ! V.

nattugglan sa...

skit med kylskåpet som ska krångla.. har ni inte garanti på det om det va nytt..så ni skulle ha fått ett annat. Jag tycker de kommer lite jordgubbar,,bara kartar ännu..men kajorna sitter i "högar"..o ropar.. har nog inte sett så många förr..nu är de nog 100 i en skock.

Snäckskalsdalen. sa...

Asch då, kylskåp ska fungera annars blir det jobbigt. Men jordgubbarna och hjortronet ser fint ut.
Agneta kram