torsdag 14 juni 2012

Naturens konstverk


          Mycket givande att få se olika formationer som bildats i naturens många konstverk. Tyvärr hinner vi knappast begrunda eller ens se en del av alla konstverken med den farten vi lever i dag.  Med alla sinnen öppna och ingen blick på vad klockan är så får man nog spanat in en hel del vackra detaljer, det är just detta som jag kommer att visa på några bilder här.
           Kunde nästan tro att detta är någon "enögding" som gömmer sig i sanden men, men, bäst att gissa på en rolig sandformation  så blir det mera rätt.

                                 Alla dessa bilder är tagna på samma dag och samma sandstrand. Här fanns både ränder, bucklor, gropar och andra krusiduller och inte att förglömma de olika färgerna som gick från blått till orange.
                         
           Det var vid Fäboda stranden som jag fotade dem. För den som inte vet så är stranden bara några km från Jakobstad.

              Första och sista bilden är mina egna favoriter de har även mina färger med.

      Midsommar nästa vecka, nej hjälp jag får panik. Midsommarn är som julen, en måttstock att allt skall vara rent, snyggt och klart. Nu skojar jag bara men jag har faktiskt blivit väldigt lat att städa och än värre att baka något.  Skulle helst bara sitta ute i all sköns ro med lite pysslande i händerna. Vilken tur att vi blev bjudna till syster yngre på midsommarn i år så får ju "latmasken" i mig göra vad han vill.

       Ha det gott  och njut av det vackra vädret som råder just nu. Vi ses igen en annan dag.

4 kommentarer:

Käranån sa...

Va fina bilder av sand! Tänk va mycket man går miste om när man bara stressar runt. Jag vill också bara sitta ute och pyssla, städa och baka är inte min starka sida. Ha en skön helg!

Nette Cecilia sa...

Fina sandbilder ,jag brukar ju nog se dom fina konstverken av naturen .kram Nette

Creative Momone sa...

Fäboda, vårt paradis, har nog så mycket att bjuda på. Ser fram emot varma dagar när jag kan cykla dit och bara njuta av havet och naturen.
Dina bilder är så vackra, kan känna havslukten. :)
Vilken tur att man reser bort över midsommar, behöver inte städa, men har faktiskt tänkt baka bullar i dag, om jag hinner....måste ju sy lite mer till villan. ;)
Ha en skön helg!
Nanne

Snäckskalsdalen. sa...

Det är så häftigt när man tar sig tid att titta efter ute i naturen och just sand är ju så läckert, underbara bilder.
Och så stressar vi vidare mot Midsommar......nej, jag sätter mig nog ner jag också! Så får det bli.
Agneta kram