fredag 14 mars 2014

Nygamla garderobsdörrar

    En ansiktslyftning behöver varje hus någon gång för att inte bli alldeles för gammalt, grått och slitet. Så också vårt hus som är från början av åttiotalet.
    Det har redan blivit en hel del gjort under åren och för att vi inte (särskilt mannen) behöver slita ihjäl sig så har vi valt att göra lite åt gången.
    Nu stod garderobsdörrarna i tur. Trots att vi bytt rumsdörrarna för ett antal år sen till vita spegeldörrar så  valde vi att garderobsdörrarna skulle få bli helvita.

    Mannen har slipat, grundat, målat och satt nya handtag och vi är alldeles nöjda båda två. En del behövs ju bytas i ett hem men nog är det trevligt att kunna återanvända något med att fixa till det.

     Så här såg alla våra garderobsdörrar ut tidigare och än finns några stycken kvar som behöver sig en omgång.

                                                  Nu till ett par naturbilder med mini motiv.
   När en väninna och jag var på promenad i dag så var vädret alldeles vackert för en stund. Det manade mig att fiska upp kameran från fickan men jag såg inga vackra motiv när jag tycker allt är grått just nu. Att sänka blicken till marken lönade sig, de små, små motiven kan vara så vackra bara man ger sig tid att faktiskt titta efter.
   
    Ha en trevlig helg ni alla, vi ses igen om någon dag. Hjärtligt tack för att ni kikar in.

4 kommentarer:

Hjärtruds Stuga sa...

Go fredag!

Tänk så fint det blir med lite ny färg och nya handtag. Som du skriver så får man skynda långsamt så man inte sliter ut sig på renoveringen.
Ang att resa till Mexico så åkte vi med Ving men vi träffade andra svenskar där som tog sig fram på egen hand och det verkade inte vara några problem. Kriminaliteten sa vår guide att den var låg i den delen vi turistade i. Där det finns turister med pengar finns det alltid tjuvar, så är det hemma med så man ska ju alltid ha koll på sina saker. Ett underbart land att besöka är det iallafall.

Ha en skön helg

Kram Karin

Mon jardin en ik sa...

Så fint det blev med dem vita dörrarna. Så bra att inte fixa allt på en gång.
Fina naturbilder. Efter en underbar vårvecka med massor med sol står idag dimman mycket tjockt. Ser inte ens husen på andra sidan gatan. Undrar om de blir sol idag men kallt är det inte.
Ha en fin helg.
Anje

Annica Östlund sa...

Känner igen mig i det du skriver. När vi köpte vårt hus var det gasen i botten och nästan alla rum fick sig en ansiktslyftning. Sedan pös luften ur oss och nu kan det gå länge mellan projekten, för om inte orken och inspirationen finns så är det bättre att vänta tills den kommer tillbaka.
Vi gör just nu en totalrust av sovrummet, är faktiskt två år sedan vi drog igång den men nu den sista månaden har vi kört hårt för inspirationen kom äntligen tillbaka =)
Tänk att lite färg kan göra så mycket för ett rum!
Önskar dig en fin helg med massor av vårsol!
Kram Annica

Evas Pyssel sa...

Du har helt rätt. Man måste förnya när man bor i ett gammalt hus. Vi skulle ha en lång lista. Dags att göra den nu. Så snyggt med vita dörrar.
ha en skön söndag. Kram Eva