torsdag 27 mars 2014

Vad jag gör just nu.

       Vad månne jag håller på med som varit tyst här på bloggen precis en hel vecka? Det är barnbarnen, hantverkarboden och mina egna hantverk som haft förtur på min tid denna vecka.

   Nu är alla knivar klara för denna gång och jag fortsätter så smått med än det ena och än det andra av Tro Hopp o Kärlek alstren. Kanske tycker ni det verkar inte riktigt klokt att hålla på med jul antydningar så här års men när Jakobs dagar tar vid på sommaren så bör ju allt vara klart och under sommaren är det bra mycket värre att få till något.
   
   Och just nu sitter jag med en plasthuva på huvudet och väntar att mina slingor skall bli ljusa. Lite jobbigt faktiskt att göra egna men det blir ju bra mycket billigare också. Inget grått ännu men med ålderns rätt rätt tråkig färg som behöver piffas upp med lite slingor. De ger ju s.a.s. mera liv i det hela.
   Nåja, så fin som här på bilden blir jag knappast men förhoppningsvis att jag själv blir lite nöjdare med mitt hår.
 
   Nu har jag även denna  vecka försummat att kika in på era bloggar men det tänker jag ta igen. Jag hoppas ni alla mår så gott i det vackra vädret vi bjuds på nu. Tack för att ni så flitigt kikar in. Vi ses.

3 kommentarer:

Mon jardin en ik sa...

Känner igen det med att jobba till julen. Gör jag också. På sommaren blir det inte av så det är bara att göra det nu. Fina smörknivar du har gjort.
Fint att det är vår hos er med nu. Årets bästa tid.
Hoppas dina slingor blev som du önskade dig.
Ha det fint.
Anje

Rantamor sa...

I vinter har jag ju helt lagt ned hårfärgning och blivit en grå tant.
Men det är tusan så skönt att inte behöva se den där utväxten mitt uppe på jämt å ständigt.
Nu är det bara att knalla till frisörskan och klippa till det hela och det bli på måndag.
Skönt och kort ska det bli.

Du är flitig du med ditt hantverk.

Tjingelingen från Rantamor.

Lappeklipp sa...

Ja det gäller nog att vara ut i tid med alster till sommarförsäljningen, för precis som du skriver har man såååå mycket annat för sej när det drar mot varmare tider. Lycka till med slingorna, de blir säkert jättefina, finare än på förpackningen!!!!!!