måndag 12 maj 2014

Hantverkarbodens blogg

     Nu har Hantverkarboden i Jakobstad öppnat en blogg som ni kan hitta här vid vänstra sidan. För att det inte skall bli dubbelt uppdaterat så kommer jag möjligen bara att påminna här om någon kommande händelse.
   Tanken med Hantverkarbodens blogg är att våra medlemmar lätt skall hänga med vad som händer  där. Verkar finnas intresse för de nyupptagna månadsträffarna vid Hantverkarboden så på bloggen finns info om dem.
  Lite annat smått o gott blir uppdaterat på den bloggen så alla är välkomna att kika in där och även att göra ett besök i butiken. De som är intresserad att komma med som medlem så finns kontaktuppgifter på bloggen.

    När jag ändå är inne på det här med Hantverkarboden så kan jag redan tipsa om att vid Jakobs Dagar så har vi väskvecka där. Detta innebär utställning av gamla och nya väskor, arbetsdemonstrationer vissa dagar och pop up café hela den veckan. Mer om detta senare i Hantverkarbodens blogg.

    Ha en skön majvecka och jobba inte ihjäl er i alla trädgårdar. Jag själv tar det lugnare än vad jag någonsin kunnat tro att jag kan. Ha det så gott, vi ses.

3 kommentarer:

Skaparglädje sa...

Tack för att du tittat in hos mig och tog dig tid att lämna en kommentar. Har tittat runt lite hos dig nu...vilken bra ide med taggtrådsbollen i förra inlägget, kanske något att ta efter.
Kram!

Lyckoslanten sa...

Låter intressant! Får se om jag får in Jakobsdagarna i år.
Här hinner jag inte ens tänka på trädgård innan sommarlovet börjar.
Njut nu av majveckorna! ♥

Rantamor sa...

Skall allt komma mig in på hatverksbutiken när vi kommer till Jeppis, blir väl i månadsskiftet skulle jag tro, men jag hör av mig.

Förresten var det sonen eran på ÖT som vi fick idag, han med kalven å kosläppet ???

Tjingelingen från Rantamor.