onsdag 6 augusti 2014

Husvagnstripp

     En husvagnstripp med goda vänner som nådde sin kulmen på Nolia-mässan i Piteå. Mässan är intressant med många olika grejer, stora som små men väl så trevligt det här ni vet " man ska ha husvagn" ha, ha. Jo jag bara njöt av den sköna värmen som gärna får fortsätta ett bra tag till för min del. Kändes faktiskt som i Thailand när man kommer ut ur en "kall" luftkonditionerad affär och värmen strömmar emot en när man kommer ut.

    Hemslöjden som firade 130 år hade en sorts vandringsutställning där med. Denna lilla utställningen där handlade bl.a. om vilket välbefinnande en människa kan åtnjuta genom olika hantverk. Jag håller fullständigt med om just detta eftersom hantverk berikat mitt eget liv väldigt mycket.

   

                                                     Många små lättgjorda idéer som ni ser.
     
                                               Bl.a. många olik mönstrade vantar fanns med.
                        Landsvägsbilder brukar jag inte gilla att ta men visst blev det några ändå.
     Innan vi åkte ställde åskan till med datorstrul men sonen som är en hjälpreda med datorn hade åtgärdat det tills vi kom hem, sköööönt.

    Två flickor som skickat iväg sina föräldrar till bostadsmässan sover nu äntligen gott i sina sängar här hos oss. Tvåan som är snart två år testade alla gränser vid sänggåendet men farmor hade faktiskt tålamod så det räckte. Tvåan stod, hon satt, tog bort blöjan, slängde nallarna, nöp farmor i tårna som försökte sova bredvid  men ett tu tre så flög även tvåans madrass i golvet, jag fattar bara inte att hon orkar så mycket. Kan man bli annat än full i skratt när en liten söt 0unge slänger madrassen i golvet och bara ser glad och nöjd ut.

     Tack snälla för att ni fortfarande orkar titta in. Känns som om värmen distraherar mig från bloggandet en del men jag tror faktiskt att många är i samma situation för dessutom skall  man ju på sommaren hinna njuta på så många olika fronter. Vi ses och ha det så gott alla ni där ute.

5 kommentarer:

Allt och lite till sa...

Det låter som att ni varit på en trevlig resa. Ett plus där om ni njuter i värmen, själv är jag rejält svajig i huvudet i denna hetta, men vi är alla olika.
Smålog för mig själv då jag läste "när lillan skulle sova". Ljuvliga små barn :) Kanske man inte tycker just när dom går på som värst, men sen, när dom somnat, är dom det vackraste som finns!
Ja visst skall vi till Juthbacka. Snart dags att se över vad som ska med.
Ha det fortsatt gott i värmen!

Loppisälskare sa...

Härlig skaparglädje du visar med dina bilder.
RosMarie

Evas Pyssel sa...

Vilka fina alster och vilken kreativitet att dekorera hjärtan med olika tekniker. Fantasi och inte minst kunskap om olika material. Gillar verkligen.
Kram Eva

lenaiwales sa...

Vad vore livet utan nål, tråd,garn virknål och stickor! Vart skulle all kreativitet ta vägen? Har aldrig provat utan!

Pettas sa...

Du har helt rätt, värmen och sommaren har gjort sitt för att hålla åtminstone mig på avstånd från bloggandet, fastän det har funnits en längtan av att besöka andras bloggar. Men allt har sin tid.
Tack för trevligt inlägg av det mera hjärtliga slaget