tisdag 3 februari 2015

Slarvmaja

      Slarvmaja får jag nog kalla mig själv när det handlar om  mina vantar, mössor m.m.
                     Var är min mössa som som bara gick upp i rök för ca en vecka sen?

    På samma gång försvann mina vantar, grrrr. Klart att de inte försvunnit, det är ju förstås jag själv som lämnat dem någonstans men vet ej var.
     För kanske ett år sen tappade jag en av dessa vantar för att nu inte tala om alla köpta vantar som  lämnat här och där.
     Trots att jag är en vän av ordning och reda så har jag en enorm förmåga att tappa bort just såna här saker så inget passar i mina händer när jag är någonstans. Är faktiskt själv förvånad att jag ännu har kvar min kamera men den brukar jag ju sätta fast ordentligt runt handleden eller hänga runt halsen.
    Det tråkiga med sådant här är ju att det minsann inte blir bättre med åren. Jag saknar enormt min mössa och vantar som är handstickade, inte alls lika viktigt med alla enkla inköpta vantar som jag tappat.
 
    Passligt promenadväder här med 7- på mätaren men visst kan man önska att solen skulle titta fram.Tänker sätta mig till symaskinen även i dag eftersom kläder till barbie önskas av mig.
        Ha en bra dag alla som tittar in, vi ses igen.

8 kommentarer:

Mon jardin en ik sa...

Så tråkigt att slarva bort så fina varma saker som man behöver så väl just nu. Det är bara att sätta igång och sticka nytt.
Ha en bra dag.
Anje

Rantamor sa...

Du är som vår granne, han slänger ned både mössor å vantar i vår förvaringsbänk när han kommer in på en kopp kaffe.
När vi åkte ned till sonen skulle jag packa ned handskar till Rantafar, och blev lite tveksam hade han överhuvudtaget sådana handskar ???
Nej dom var också grannens..
Hahahhahaha..men grannen blev glad över ett par torra handskar igår när han var ute i snösvängen och kom in på en kopp kaffe.

Tjingelingen från Rantamor.

Vesna Grudnik sa...

very nice:)))

Petra B. Keramik+Trädgården sa...

Hoppas att mössan och vantarna kommer fram i sinom tid. De var ju riktig fina.

Anonym sa...

Ojdå, vad jag känner igen mej där. Har slutat köpa fina skinnhandskar, en försvinner ju ändå snabbt.
Hoppas du hittar igen dina fina vantar!

nattugglan sa...

Det är tråkigt då man slarvar bort stickade saker..som man kanske själv gjort..el fått.Jag har faktiskt aldrig slarvat bort nån grej..men det är inte så himla länge sen(1 år) då jag hade min stora röda "pengbörs" på biltaket..fort iväg o tanka bilen..men då jag kom fram så hade börsen åkt av o låg på riksåttan..blev hittad 2 dagar efteråt.(av dottern). hm va glad jag blev..o allt va i den.Jag hade ju spärrat alla kort...så det är ända gången nått hänt. Ha en bra dag!

Evas Pyssel sa...

Vilken fin mössa och vantarna med. Synd att bli av med dem. Du måste sy i ett band med ditt telefonnummer på så kanske vantar och mössor hittar hem igen.
Kram Eva

Janne i Fagerlia sa...

Kjenner problemet, jeg gjør dette så alt for ofte selv. Svært irriterende, og spesielt trist om man har strikket sakene selv eller fått dem i gave.