söndag 28 maj 2017

Besök till Blomqvists

    En regnig utflykt till Blomqvists plantskola blev det i går. Inget trevligt väder att få vandra runt där och njuta av alla vackra växter men det var mannen som var på hugget med att köpa några bärbuskar.

     Fem st bärbuskar och fyra pioner fanns med hem i bagaget. Faktiskt väldigt harmt att vädret var som det var för det finns ju massor med fina växter och även nyheter. Jag skall med all säkerhet dit en gång till när vädret är lite trevligare för jag hann nog inte tänka över vad jag skall fylla luckorna med i den lilla rabatt jag numera har.
    Sitter just nu och kastar blickar ut på det mulna vädret och funderar om jag skall ta mig en skogspromenad eller inte. Vi får ser vad det blir.
    En skön söndag önskar jag er alla. Vi ses.
3 kommentarer:

Nette Cecilia sa...

Ett ställe jag gärna skulle besöka men tiden finns liksom inte ,kramen Nette

Evas Pyssel sa...

Regn hos dig och supervarmt soligt hos mig. Men faktiskt kom det några moln med lite stänk och skyndade förbi i em. Visst är det underbart att vandra runt i en handelsträdgår/plantskola. Man vill ju ha så mycket. I år har jag själv sått en hel del så jag kan spara in på alla blomplantköp. det är du faktiskt kul att driva fram plantor själv också. Fast ibland undrar jag hur tidigt de som säljer sår. När mina plantor bara är små så blommar deras redan. Fast det jämnar ut sig sen.
Kram Eva

Lisbet sa...

Otur att det blev så regnigt, men det behövdes nog.
Ni får fara på nytt :)
Till Blomqvists har jag inte varit, borde ju nog fara dit och titta.
Ha en bra början på veckan!