söndag 1 december 2013


                      Vi börjar bara med några enkla bilder så här i början på advent.    Vi hade en mycket trevlig lillajul med dom goa flickebarnen som vi fick äran att vara barnvakt åt även över natten. Alla trivdes vi tillsammans både gamla o unga om inte, ja just det om inte.
   Nu var det så här att ettan och jag var ute i skymningen och satte upp lampor i tallen som just blivit klart då jag halkade på en isfläck och vred benet under mig. En klok liten flicka sprang och ropade till farfar utan att jag behövde säga något. Nu vet jag ju inte vad den lindrigaste skadan kan vara i såna här fall för jag kan knappt gå med svullet, stelt och sjukt knä men jag hoppas ju att det ger med sig av sig själv.
    Miste lite lusten med mitt hantverkande o bloggskrivandet just nu men hoppas det går snabbt över. Jag skulle inte alls ha tid med såna krämpor just nu hm,hm, men vem och när har man det.
    Hoppas ni alla haft en skön helg, det är ju alltid mysigt med lillajulen, nästan bättre än stora julen för då är allt nästan uttjatat. Ha det så gott, vi ses.

5 kommentarer:

Janne i Fagerlia sa...

Så synd med den skadde foten. Jeg satt selv med en infeksjon i foten i hele sommer, og jeg skjønner godt at du mister litt av energien akkurat nå. Slik var det hos meg også. Håper du blir bra snart,og at du får en koselig adventstid :)

Steekjes en Stygn sa...

Oj, vad tråkigt att du halkade och har ont nu. Hoppas att det snart blir bättre. Vila så mycket du kan för det brukar ändå vara det bästa.
Anje

Lyckoslanten sa...

Men så tråkigt och olyckan kommer ju aldrig lägligt!
Men, det kunde ha gått värre får du tänka. Hoppas det onda går fort över! ♥

Fjällripan sa...

Så fina virkade stjärnor :)) Såna ska jag nog ta och göra också!

Fjällripan sa...

och hoppas det känns bättre med benet snart :D