lördag 26 november 2016

Trevlig lilla jul med pyssel

                             Vill önska er en trevlig lilla jul med dessa egentillverkade stjärnor.
   Det mesta av pyssel är ju trevligt för den som har intresse av sådant. Det vet ni att jag har men visst väljer även jag vad jag håller på med. Nu har jag fastnat med bl. a. dessa papperstjärnor som är så roliga att göra.
   Har visst sökt och sökt för att finna någon gammal notbok på loppis men det är inte lätt.

    Tjusningen är även att finna en rätt gammal notbok då blir de liksom något annat än de masstillverkade man ser i affärer .Oj säkert suckar någon då jag klipper sönder en så gammal notbok. Kanske av ren självbevarelsedrift tänker jag att när ingen mera spelar från denna notbok så endera klipper jag och gör något annat av den eller så är det någon annan som bränner upp den

       Som sagt, önskar er alla en trevlig lilla jul. Vi ses.
   

3 kommentarer:

Skaparglädje sa...

Ja, visst är det roligt att pyssla. Vilka fina stjärnor du gjort.
Kram!

Janne i Fagerlia sa...

Er så enig med deg, kjemepetrivelig å pusle med slike små ting nå får jul. Jeg har også laget stjerner etter denne oppskriften. Ble veldig fornøyd.

Evas Pyssel sa...

Jag gillar verkligen ditt pyssel. Och så synd att du inte bor i närheten av mig för jag har tjocka notböcker efter min faster. Hon har låtit binda ihop notblad till tjocka pärmar. Skulle tro att de är från 20-30talen. Stjärnorna är jättefina. Jag skulle kunna skicka några lösa blad till dig, om du vill . Mejla mig i så fall. Du hittar adressen i min profil .
Ha det fint !! Kram Eva