lördag 25 april 2020

Sista bilder på vårt sommarparadis

    Lite grått och mulet den dagen men det blev ändå de allra sista bilderna på vårt sommarparadis.   Nu är detta paradis såld till trevliga och vänliga människor som jag är säker på kommer att få detta ställe att blomstra än mera än vad vi lyckats med de sista åren.               
    När vi en gång i tiden påbörjade vårt skärgårdsliv här var det en enorm njutning att få komma till stället trots massor med jobb där. På den tiden jobbade jag på butik där det var väldigt bråttom många gånger men så fort jag kom till villan så ramlade all stress av, detta är något jag hoppas de nya ägarna också får känna av i vår stressiga tid.
      Allt har sin tid i livet och så var det även med vårt sommarparadis.
   Åren går och ett och annat förändras så även vårt intresse för att ombesörja detta ställe.
     Här är även den sista korvgrillningen på gång i grillplatsen som jag en gång i tiden så njöt av att mura upp när mannen inredde villan.

     Eftersom sönerna nu har egna skärgårdställen att åka till så är vi välkomna att avnjuta skärgårdsliv i den mån vi själva vill, det gläds vi åt att inte helt behöva klippa alla band till skärgårdslivet.
     Känns helt rätt nu och önskar de nya ägarna massor med njutning på sitt villaställe.

     Har även snart allt under kontroll med alla grejer som forslats därifrån. Blir ju inte speciellt lite man samlat på sig dit under åren om än man försökt att ha allt minimalt.
   
    Vackert väder här hemmavid och min ända blomrabatt borde få sig en omgång, ja även ordning och reda inomhus men vi får se vad som drar mest. Önskar er alla en skön lördag. Vi ses.3 kommentarer:

Evas Pyssel sa...

Ojj , det här måste ha känts tufft. Jag kan inte tänka tanken att lämna vårt sommarställe. Det är en oas. Men man vet ju aldrig vad som händer. Skönt att ni ändå landat i ert beslut. Då känns det ju bra.
Kram från Eva

Hantverkarglädje sa...

Eva, det känns men är inte tufft. Vi har ändå bott där endast några dagar i taget. När vistelserna blev glesare o glesare då började vi tänka om. Vi bor ju ändå på landet och har lite blommor, bär o grönsaker så vi är ändå nära naturen. Åren går och nu vill vi göra något annat utöver hemmet så allt känns helt rätt.
Ha det gott Eva.

Pettas sa...

Så vackert ert sommarställe var. Men allt har sin tid. Hoppas att de nya ägarna trivs lika bra som ni har gjort. Man kommer till sina vägskäl nu och då.
Nu väntar nya tider på annat sätt men ändå säkert välbekant och bra.
Bra när det känns bra! Då är det bra också!
Ha det gott !