söndag 16 januari 2022

Bara dittan o dattan

      Vet ni det var nära att det här inlägget skulle blivit till en klagovisa eftersom jag inte trivs i jan-febr. Jag har skrivit de första raderna i tre omgångar utan att gilla vad jag skrivit så nu vänder vi på steken och gillar läget.

      Nästan varje dag blir det promenader så i går åkte vi iväg till Gamla hamn och hamnskogen för dagens promenad. Jag bara älskar gamla hamn området där vi har vår lilla båt på somrarna men där är också vackert på vintern.
     Rätt bra sandat på väg, trottoar och vandringsled men så tog vi lite andra spår där det var glashalt men allt gick bra då vi sen ginade till gångbanan längs vägen. En solig dag som gjorde riktigt gott av att hålla sig utomhus ett tag.

         Inne har jag denna sista amaryllis som jag klippt av och satt i vatten. Tycker passar nästan bättre så de som blir för långa. Håller rätt länge i vatten dessutom.

    Har spanat efter norrsken som utlovats men icke, det passade tydligen inte min tid men månen den fick jag verkligen se genom vår gårdsbjörk.

    I dag påbörjade jag mitt pussel med 500 bitar som jag köpte till mig själv före julen. Har inte byggt såna pussel på hundra år kunde jag nästan säga men nu skall det testas igen. Har redan byggt upp ena sidan så hittills är det riktigt roligt.  Nu blir det TV och lite stickning. Ha det gott, vi ses.