fredag 24 juni 2022

Trevlig midsommar

       Mitt i allt så är det midsommar. Vi strandade i flunsa som tycktes aldrig avta men den verkar ge sig till sist. Krafterna har ökat de sista dagarna men hostan den håller sig envist kvar. Nu börjar det faktiskt kännas som om det ska bli midsommar.

      Som jag har väntat och längtat till värmen som är på kommande nu. Visst behöver vi alla få njuta något alldeles extra efter alla tråkigheter de sist åren så ta vara på denna ljuva tid.


      Drog iväg längs dikesrenarna för att  få mig en riktig midsommarbukett, de vilda blommorna sätter ju lite pricken över iet vid midsommar. 
     Drog även till skogs eftersom jag antog att getporsen borde blomma. Ja det gjorde den och de är så himla vackra. Inte de allra största blommen i år men väl så vackra ändå. Nu väntar jag på en riktigt trevlig midsommar lite här och var. Önskar trevlig midsommar till er alla. Vi ses igen en annan dag.


2 kommentarer:

Äventyret framtiden sa...

Åh, getpors! Så fin och så väldoftande.
Ha en fin midsommar på alla sätt och vis!

Bibbis blandning sa...

Som vanligt njuter jag av dina vackra naturbilder. Rotvältan var toppen och likt dig så tittar jag på alla knotiga vridna och lite galna grenar och rötter som finns i skogen. Tack för att du delar med dig av alla fina bilder.

Så tråkigt att ni blev sjuka men jag hoppas att ni snart är friska igen. Låt det ta den tid det tar och lunka på så sakteliga.

Hoppas ni har en fin midsommarafton trots allt.