söndag 12 november 2023

Efter coronan

      Helt tyst här på bloggen den senaste veckan och inte så konstigt med det, coronan puffade även oss till sängs. Det går ju runt lite överallt nu verkar det som. Hög feber med allt annat som följde räckte hela veckan innan båda två gått igenom detta. Vi får ju hoppas det räcker med detta men jag tror helt klart att det tar betydligt mer på krafterna för oss äldre.

      Sen febern varit borta ett par dagar blev jag så less på att gå hemma och känna mig krasslig o svag så vi tog en tur till skogs för att få andas ny luft och även lyfta blicken på något vackert att tänka på.

     Helt klart känner man sig lite bättre då man kommer ut och att ta en liten tur med bilen kräver ju inte så stora krafter.
                                               Inte det finaste vädret men vackra vyer ändå.

     Farsdagen i dag gick i normalare täcken och en ny vecka stundar. Önskar er välmående och allt gott, vi ses igen en annan dag.


1 kommentar:

Evas Pyssel sa...

Så tråkigt med coronan !! Ingen går säker. Vi ska få sjunde sprutan och man undrar ju om alla dessa sprutor. ??? Skönt att du piggnat till . Det finns ju roliga saker man kan göra även om man är halvseg.
Kram på dig . //Eva