lördag 29 januari 2011

Nästa par pulsvärmare

Pulsvärmare gör kanske allra mest nytta vår och höst för på vintern är det vantar som gäller. Vantar är ju svåra att hålla reda på när man tar dem av sig i någon affär så sen den kallaste tiden är förbi då tänker jag satsa på pulsvärmare.
Det här med pulsvärmare blev ett miniprojekt där jag kan låta fantasin flöda fritt och dessutom ta i virkpinnen lite när som helst.Helt passande för små stunder.
De här är andra paret jag gjorde så mönstret är helt taget ur luften så ingen beskrivning finns.

De här var det första paret jag gjorde så där kommer grundidén från alla andra pulsvärmare jag sett men här finns heller ingen beskrivning eftersom jag virkade dem sådär rakt av.
Nästa steg på den här dagen blir för min del att baka en kaka eftersom vi får besök i kväll. Vet ej om bagaren (jag själv) gått i strejk eller om suget efter bakverk minskat men jag ser det bara som positivt att det finns lite av sådant nuförtiden.
Vill påminna alla kommentarskrivare och även besökare att ni är guld värda. Utan er är det ju knappast något roligt att blogga heller. Önskar er alla en finfin helg.
Vi ses.

7 kommentarer:

Lisbet sa...

Så fina pulsvärmare du gjort! Blomman med pärlan i är så söt den också!

Härliga vinterbilder du visade tidigare.

Ha en skön helg!

Nette Cecilia sa...

Ser vackra pulsvärmare,det är tyvärr inget för mig som har ärmarna vid armbågarna hela tiden,trevlig kväll Nette

Ulla-Bella sa...

De var skikkelig fine med de flotte knappene:)

Sandra sa...

Jättefina!

Märta sa...

Till pulsvärmare behövs inga mönster,det är fanatasin som gäller!!
Trevlig lördagskväll!
Kram!

Lyckoslanten sa...

De är jättefina de där pulsvärmarna också! Det är det som är så roligt med virkning att man kan improvisera rätt vilt och det blir lyckat resultat!
Ha en skön helg! ♥

Black Iris sa...

Vilka jättesöta pulsvärmare du fått till och jag håller med dig om bloggandet. Det är alla nya vänner som gör det roligt.

Kram Maidi