söndag 2 januari 2011

Virkningen fortsätter

Nu är det alltså år 2011 och här stannar ju inte tiden, således lär vi nog få fortsätta vara kreativa, dela med oss av idéer o inspireras av andras idéer. Det ger verkligen en stor dos inspiration att kika in på andras bloggar men man måste ju alltid använda sunda förnuftet och inte rent av stjäla andras egen designade idéer.
Trots att julen gått så virkar jag återigen snöflingor o hjärtan som lär finnas med på någon marknad till nästa julen. Även THK dukar,pannlappar o handdukar gör jag alltid den här tiden på året,då är de klara till nästa jul.Det gäller ju att sprida ut hantverkandet över hela året och inte låta någon stress ta över.


Tack för det gånga året, det har verkligen gett en hel del så jag hoppas vi alla fortsätter i samma anda. God fortsättning på det nya året, ha det så gott. Vi ses.

6 kommentarer:

Ulla-Bella sa...

Lurt å starte allerede nå:) Fine heklerier:)

Black Iris sa...

Nej inte ska man stjäla en idé rakt över men inspirationen flödar ju när man är inne på alla bloggar så visst vill man härma lite i alla fall.
Ha nu en riktigt god fortsättning på det nya året och pyssla ska vi fortsätta med.

Kram Maidi

Nette Cecilia sa...

Så vackra snöflingor ,jag förstår att du är inspirerad av naturen,kram Nette

Snäckskalsdalen. sa...

Det är ju egentligen så man borde göra, stå på och sätta igång tidigt så att nästa års julsaker blir klara i tid.
Och inspiration är ju alltid rätt och det får man verkligen genom bloggandet. Och att ta efter rakt av kan som jag ser det vara en riktigt bra inkörsport till att därefter komma på egna idéer!
God fortsättning
Agneta kram

Lyckoslanten sa...

Det är klart att vi fortsätter som förr och jag är imponerad över din kloka planering att förbereda långt på förhand! I mitt jobb planerar jag närapå minutiöst, men annars blir det spontant och impulsivt! Vackert virkat! Ha en bra vecka! ♥

Lisbet sa...

Så duktig du är. Fina saker du gör!

Jo, inspirerad blir man nog här på bloggen.

Inte roligt då ngn "stjäl" andras designade idéer. Själv hittade jag en bild med text, som jag själv designat, i en annan blogg. Tänkte då att det ju är världsligt, ska inte bry mej... Men ändå tänker jag på det nu och då! Lite sur...

Här är det också kallt, men nu har ju varmare väderlek utlovats. Ser fram emot det, verkligen!

En skön Trettondagshelg till dej!