torsdag 27 januari 2011

Pulsvärmare

Hej igen!
Här och var har jag sett så vackra pulsvärmare som jag blivit lite avis på så nu har jag själv kommit igång med virkning. Bäst att bara virka något rätt ur huvudet eftersom jag är fruktansvärt lat med att läsa beskrivningar. När man sett något mönster både i tidningar, på nätet och lite varstans så fastnar nog en sorts grundidé och då blir det ju bara att låta virknålen jobba nästan som den vill (tänkt med lite fantasi). Tror bestämt jag blir nöjd med dem, känns så redan.


Kan inte låta bli att dessutom visa rapphönan som kikade in på mig när jag satt vid datorn och lagrade foton. Eftersom det är en stor snöhög nedanför fönstret efter att mannen skottat snö från taket så hade den rätt bra uppsikt över mig. Jätteroligt att de kom så nära trots att de är väldigt skygga men de får ju mat av mig varje dag så visst kan de bjuda på sig lite också. Det var 4st men tack vare att jag hade kameran så nära så fick jag åtminstone en på bild, för de fanns nog inte där många sekunder.
Det var det och nu blir det middag som gäller för herr o fru Hantverkarglädje så jag säger: ha ett skönt veckoslut. Vi ses.

5 kommentarer:

Ulla-Bella sa...

Så fine pulsvarmere du har heklet:) Artig at du fikk tatt bilde av den fine fuglen:)

Bea sa...

Söta pulsvärmare och fint mönster.
Men, den lilla rapphönan var verkligen oblyg!
Ha det gott! /Bea

Lyckoslanten sa...

Jättefina pulsvärmare med blommor o kant i avvikande färg! Det var en närgången rapphöna.
Ha en skön helg på kommande! ♥

Snäckskalsdalen. sa...

Vilken gullig liten rapphöna! Dom är så söta dom små djuren.
Du bara virkar och får till ett så fint mönster! Det kan inte jag....det får jag öva på.
Kram

Käranån sa...

Fina pulsvärmare, jag skulle behöva vristvärmare...Det är sällan man ser rapphönor nu förtiden...Ha en skön helg!