fredag 5 augusti 2011

Augustimånads utställning vid Hantverkarboden

Den som har utställning vid Hantverkarboden den här månaden är s.a.s. en allätare. Hon gör nämligen lite av varje och verkar ha ett enormt intresse för hantverk och olika tekniker.

Tovade alster får samsas med keramikmen även med luffarslöjd och trasmattor som jag inte fick med här.
Här har det regnat hela dagen men visst kommer det väl till pass efter den sköna värmen. Tyvärr brukar ju regnskurarna gärna hålla i sig sen de väl kommit igång.
De sista dagarna har jag travat på i hallonskogen, där njuter jag med alla sinnen. Under någon paus ligger jag gärna på någon sten, tittar rakt upp i himlen och njuter av tystnaden.
Tyvärr regnar väl hallonen bort nu men lika så bra de så hinner man åtminstone inte bli full med krämpor. Önskar er alla en fin veekend. Vi ses.

5 kommentarer:

Snäckskalsdalen. sa...

En allkonstnär har varit i farten, jag beundrar alltid sådana människor som verkligen får gjort allt det dom är intresserade av.
Aha, en till som tycker om att vara ute och plocka bär, det har blivit alldeles för lite av det för min del i år.....men sommaren är ju inte slut än.
Att liga och vila ute och titta på himlen är bästa medicin mot allt.
Agneta kram

Käranån sa...

Så fina saker hon har gjort som har utställningen! Jag tycker inte om att plocka bär, men vi har trädgårdshallon, fast dom är inte lika goda som "äkta" men lättare att plocka! Ha ett skönt veckoslut!

nattugglan sa...

Fina saker ..kul då det är lite variation..tovade kulorna såg fina ut.Ha det bra.

Anelias hantverk sa...

Så roligt att se det finns andra som provar på olika tekniker innom hantverk också. Vackert!
Ha det bra!

Creative Momone sa...

Oj så många fina saker! Var faktiskt in och tittade med mamma en dag, vet inte om du var på plats då eftersom jag inte känner dig. Jag återkommer gärna, där fanns mycket smått och gott. Kom på att hon som är månadens konstnär har gått på samma klass som mig när vi studerade till barnskötare, världen är liten.
Ha en skön helg, Marianne