onsdag 24 augusti 2011

Nya pulsvärmare, spotlight m.m.

Hej på Er!
En vacker dag här och i kväll är det Spotlight i Jakobstad. Vad kan vara bättre än att vädret är på den bättre sidan. Spotlight är ju kulturkvällen så då har de flesta affärer öppet till kl 23.00 plus att det är en del program i stan.
Även Hantverkarboden har öppet till kl 23 och just den här kvällen brukar en medlem vara ute på stan och dela ut kaffebiljätter så i kväll lär jag vara kaffekock där. Detta brukar nu bli en väldigt trevlig kväll eftersom mera människor är i farten och dessutom är det ju ett ypperligt tillfälle att " ha tid" att titta på våra grejer.
Som ni ser så har jag börjat lite försiktigt med några nya pulsvärmare men eftersom det är en hel del att pyssla med ute ännu och vädret är fint så lär det nog inte bli någon riktig fart på det hela. Roligt i alla fall att ha något i händerna när jag tittar på nyheterna.
För en gång skull vaknade den här sömntutan (jag) lite tidigare i morse och begav mig ut på lite fotojakt. Tydligen är det många som jobbar hårt på nätterna, det bevisar ju dessa spindelnät.


Floxen var lite daggstängt här ännu.
Njut av dagen och ha det så gott. Vi ses.

5 kommentarer:

Anelias hantverk sa...

Ja, i morse efter dimman var det massor med vackra spindelnät som lyste i solen....men min kamera låg snällt hemma. Jo tack jag har värkligen njutit av denna varma, härliga sensommardag.
Vackra pulsvärmare du gör!

Lyckoslanten sa...

Har missat en del här inne ser jag. Tiden far iväg! jaså har ni sån't också. Allt möjligt trevligt där i staden jag gillar!
Fina pulsvärmare och ja... så de jobbar spindlarna!
Ha en trevlig kväll! ♥

Snäckskalsdalen. sa...

Dom spindelnäten är fantastiska, hur både hinner och orkar dom, spindlarana att göra så mycket nät.....vackra bilder!
Agneta kram

Creative Momone sa...

Fina pulsvärmare! Jag fick höra ev min kusin att det händer saker i kväll, egentligen borde man ju ta sig ut, men tror jag är näjd med soffan och mina garnnystan. Hoppas ni får många besökare!
Marianne

Pysselfarmor sa...

Vilka snygga pulsvärmare du producerat...spindelnät är fina att se på men usch när man går på dem och får det i ansiktet....

http://pysselfarmor.bloggplatsen.se/