tisdag 4 november 2014

Hantverksmässan i Tammerfors

   I går var jag inhoppare vid Hantverkarboden och  då inspirerades jag till att ta en massa foton där. Där finns visst alla möjliga hantverk både mjuka och hårda så att säga men just den här tiden på året så fylls verkligen hyllan med stickade mössor, vantar m.m. Stickat är ju så inne nu så här kan ni se lite mera.
Vill också ännu slå ett slag för resan till Hantverksmässan i Tammerfors söndagen den16/11. Bussen startar vid Hantverkarboden kl 07.00 och stannar även vid Mysinge kl 07.15. Finns några platser ännu så både medlemmar och ickemedlemmar är välkomna med. Intresserade bör ta kontakt till Hantverkarboden 067233741.

    Helgen som var gick lite i "tapetskrapningstecknet" men även en bröllopsdag av det bättre slaget firades lite med blommor och god mat. Ljuständning på gravar och besök vid 97-årig pigg tant och även ett snabb besök till syster yngre. Två utklädda småflickor alldeles gröna och svarta i ansiktet kom och bjöd oss på "spök" slickepinnar så någon tråkig tid hann vi inte alls med denna helg.
   Tapeterna fick jag för en timme sen så nu blir det både spännande och intressant. Ganska enkelt egentligen att tapetsera numera när man får lägga klister på väggen. Det allra, allra svåraste brukar vara att inte göra för mycket på en dag.
              Hej svejs till er alla. vi ses.

2 kommentarer:

Black Iris sa...

Den mössan (hatten) är verkligen tjusig..

Kram Maidi

Lisbet sa...

Har aldrig besökt hantverksmässan i Tfors. Ska försöka pricka in den nästa år. Den verkar intressant.
Ha en fin fortsättning på helgen!