fredag 13 maj 2016

Pulsvärmare

    Kanske inte riktigt rätta tiden  att virka pulsvärmare nu men ett enkelt sätt i alla fall att få göra något kreativt lite nu och då.
    Eftersom det är så mycket annat  att "noisa" med denna årstid  så föll det sig helt passande att luska fram ett garnnystan och tillverka pulsvärmare. Ett sådant enkelt handarbete kan man ta i endast nu och då när det passar. Har man grundidén från tidigare så är det ju bara att smycka ut dem lite olika.

    Dessa fick sig en blomma som är dit sydd med pärla i mitten. Kommer säkert till användning på mig själv eller någon annan vid lite kallare tillfällen.

    Mulet o kulet här i dag men hoppas att regnet låter vänta på sig då jag med ena sonhustrun tänker ta mig en titt vid en trädgårdsförsäljning. Mera njutbart förstås om solen skiner när man vandrar på såna ställen.
    Ha en bra dag alla ni som kikar in. Vi ses.


3 kommentarer:

Black Iris sa...

Haha, och jag sitter i solen och virkar tjocka tofflor. Det gäller ju att vara förberedd :)

Kram Maidi

Snäckskalsdalen. sa...

Just nu skulle det kanske behövas pulsvärmare här! Det blev så kallt idag! Kram Agneta

nattugglan sa...

här skulle oxå behövas pulsvärmare idag..Va hem till mamma en stund idag o så besökte vi Malax kyrkogård...men fyfasiken va det blåste kallt..hade bara en stickad tröja på mej..brrr Just nu är det +8... ha en bra dag!