söndag 3 april 2022

Det kliar i fingrarna

      Vet ej om "våren" gjort sig påmind i min skalle trots snö och köld här. Det bara kliar i fingrarna att få göra något nytt och lite är ju på gång. Trots att nya idéer poppar upp i mina tankar så gäller det ju också att göra klart det man redan har på gång. Var ju så nöjd med mig själv i förra inlägget då några ufon blivit klara. Dessa barnvagnsmobiler som jag just nu virkar är ju inga ufon, visst jag har visat såna tidigare men just nu håller jag på igen eftersom det saknas denna färg.



     Det verkar ju inte minska i min garnlåda hur många jag än gör. Fattar inte om det är något virus i den som förökar sig eller.

    Verkar som dessa färger mossgrön, rost och gul är poppis men nu är detta garn snart slut och då blir det andra bullar tror jag. Har även en blå på gång, det gäller ju att ha rätt färger till flicka eller gosse.

    Som vanligt kan jag inte låta bli att sätta bild när jag har någon vacker blomma så här kommer återigen en. Detta är ödets träd som jag får vänta ett helt år på att den ska blomma men ack så vacker den är när den äntligen står i full blom.
    När den börjar bli utblommad så ändrar färgen mot lila och de röda topporna faller bort.

En promenad i det vackra vädret blev det som vanligt i dag. Just nu är det 6- här så jag säger då bara fy sjutton men vad kan man, vi sitter ju alla i samma båt och väntar på sommaren. Hoppas ni haft en bra dag, vi ses.


1 kommentar:

Äventyret framtiden sa...

Long time no seen, som det heter men äntligen är jag här igen för att se på dina fina hantverk för att inte tala om ödesträdet. Jag har så smått börjat samla på mig växter för inomhusbruk. De sista åren på Åland så gjorde jag av med alla växter jag hade för att jag helt enkelt inte hade den rätta tiden för att sköta om dem. Men nu ska det bli andra bullar även hos mig :)

Allt gott önskar Karin