onsdag 15 juni 2011

Mina hantverk

För att hinna få alla grejerna färdiga till Gammaldagstorg som infaller 23/7 så borde man nog ha varit lite flitigare än vad jag varit denna vår.
Eftersom jag brukar hålla på lite hela året så har jag de nästan obligatoriska hantverken klar före våren men så är inte fallet i år.
Å andra sidan så är mitt pysslande ingen födkrok och dessutom så sätter den onda ryggen käppar i hjulet ibland. Egentligen så håller jag på med hantverk för att det är roligt. Det där med någon marknad ibland så ger ju en hel del det också när man träffar likasinnade och att även en del blir sålt känns ju också skoj.
Någon nyhet borde jag åtminstone hinna med trots att jag gör bara lite nu å då.
Dynvaren de är klara men allt som har Tro Hopp o Kärlek på skulle gärna få bli fler. Eftersom de symbolerna är så förknippade med Jakobstad så går även röda att sälja mitt i sommaren till turister.

Skyltarna som jag var helt säker skulle göras klara i våras så är ännu några st utan text men det kommer.
Vi skall njuta av sommaren allt vad det går. Allt är ju så tidigt i år så jag undrar just om jordgubbarna blir färdiga genast efter midsommar. Ha en fortsatt skön vecka. Vi ses.

5 kommentarer:

Nette Cecilia sa...

Såg stora kartar på jordgubbarna ikväll ,kramis Nette

Lisbet sa...

Fina saker du gör!
Dynvaret tycker jag om! Vackert textat!
Ha en skön helg!

Snäckskalsdalen. sa...

Du gör så smakfulla saker, men det går i vågor det där med inspiration och att sätta igång och göra. I alla fall för mig.
Agneta kram

Vform sa...

HEJ!
Jo nu börjar det kännas lite stressigt ...
Men man hinner ju inte mer än man kan!
Ses ... säkert ;)
Trevlig helg!

Janne i Fagerlia sa...

Håper du rekker å bli ferdig med alle sakene du har planlagt til markedet. Det er jo så koselig å delta på slike arrangementer.