torsdag 9 juni 2011

Vilken njutning

Ja jag säger vilken njutning jag haft vid sommarstugan i två dar. Ingen trodde ju att vi skulle få en så härlig värmebölja.
Som ni ser så var vi ute på mete i gårkväll sen vinden mojnat en del. Det är ju en så trevlig sysselsättning att sitta och spana in om korken rör sig och tur hade vi dessutom för vi fick 7st fina abborrar + några mindre som fick åka tillbaka i böljan den blå. Det blev således att njuta av rökt abborre nästan till nattmat men mums i alla fall.

Det blev helt lungt med vacker spegelbild med endast lite krusning

Lata dagar som ni ser, låg på bryggan och bar njöt.
Tittade rakt upp i himlen och även där var det vackert.
Och det allra viktigaste, jag tog sommarens första dopp. Inte illa för att vara den som ständigt fryser.
Fick inte in det här inlägget som jag skrev i gårkväll men i dag sitter jag vid hantverkarbodens dator och det har gått vägen så här långt. Vet ej om det var Blogger eller om det är vår dator som strular, måste ta reda på det när jag kommer hem. Vi fortsätter vår njutning av den sköna värmen och ses här igen en annan dag. Ha det så gott.

6 kommentarer:

Snäckskalsdalen. sa...

Vilken underbar afton och vilka fantastiska bilder på ett spegelblankt vatten, det är sådana där bilder man bär med sig lång tid framöver.
Agneta kram

Vform sa...

Wao ... vilka fantastiska semesterbilder!!
Fortsätt njut medan vädret tillåter!
(bara liiite avundsjuk ;))

Black Iris sa...

Nu längtar jag verkligen till semestern och vår tur till Jämtlands-stugan. Hoppas att vi också har tur med fisket så vi får äta rökt abborre till nattamat. Det är livet det..

Kram Maidi

Nette Cecilia sa...

Visst är det härligt med värmen men det är nog lite väl,tittade just på mätaren på veranda 27 grader o kl är elva på kvällen ,puhhh,Jättefina bilder fraån dig ,kramis Nette

Lisbet sa...

Härliga sommarbilder. Finns det något mera rogivande än att sitta med ett metspö och titta på "korken"?
Ha så bra!

cowgirl sa...

Härliga bilder! Jag förstår att du njöt! :)

-grinden på glänt-

PS. Jag är inloggad via min hästblogg, därav konstigheterna.. :)