onsdag 24 oktober 2012

Mera ljus

       Nu är mina ljus färdig målade och även förpackade i cellofan. Känns som att jag är helt nöjd att någonting är klart rätt tidigt inför kommande julmarknad.
     Vill egentligen måla mera och mera men eftersom jag bara är på en eller två marknader varje år så är det rätt onödigt att lagra upp. För min del skall ju det här med hantverk och marknad vara roligt och inget stressande och så känns det just nu.

     Jag har faktiskt inte målat på ljus på flera år så jag mindes inte att det går åt så mycket tid till att måla så små grejer men de här andra små finesserna såsom texten och packningen tar även sin tid. Vad gör nu det, det finns ju sämre saker man kan spendera sin tid på.

     Sen är det ju så att man vanligen blandar för mycket färg och det är ju synd att alltid få spola bort en del så nu har jag till hands lite klippta kort så kan jag använda upp färgen som blir över.  Alltid bra att ha något kort till hands när så behövs.

     Prövade här att även måla texten med pensel men jag är himla dålig på att texta så det blev lite fiasko här. Ser alldeles barnsligt ut så jag får nog återgå till att inte alls måla någon text. Går mycket bättre att skriva med nån penna. 

     Har annars varit en rätt vacker dag här. Visst, lite mörka moln ibland men däremellan sken solen trots att vädergubbarna inte alls lovat sådant väder. Blåste rätt hårt men det bedarrade mot kvällen.
                             I morgon är en annan dag, vi får se vad den har att erbjuda. 
                                               Ha det gott, vi ses.


3 kommentarer:

Vform sa...

HEJ!
Ojoj, vad du är duktig och hinner med!! JÄTTEFINA ljus!
Tycker nästan att tiden bara rusar iväg och man har mycket som fortfarande ligger på planeringsnivån!
MEN ... det brukar nog bli av i alla fall!
Vi ses säkert i vimlet på någon julmarknad!
Ha det bra!

Rantamor sa...

Oj va du är kreativ och dina ljus är vara så vackra.
Jodu det går att plocka trattisar länge ännu, vi har plockat dom frysta ibland och det går bra det med, men det är lite svårare att se om dom är helt okey.
Och att traska i skogen är ju bara så himlans kul...
Nej nu ska jag slänga mig i duschen..

Tjingelingen...

Camilla sa...

Hej!
Jättefina ljus. Vad använder du för sorts färg när du målar på ljus?
/Camilla