torsdag 14 november 2013

Arbeten i papperssnören


   Arbeten i papperssnören finns till påseende vid Hantverkarboden i Jakobstad denna månad.
              Det är Tuula Luoto och Anna-Lisa Holmera som står bakom dessa arbeten.

             Vissa kransar har lampor och andra inte. Passar både och så här inför julen.


     Bollar, även de som en trevlig inredningsdetalj. Passar utmärkt både på bord och även som en golvprydnad, bara beroende på hur stora de är och vilka krukor de har som fot.
   Blommor ihopknutna som här visar som en bords löpare men passar lika bra som ett gardin eller draperi, vad man nu råkar behöva bäst.
   De som är intresserad, ta er en titt in till Hantverkarboden. Två veckor kvar sen kommer den sista utställningen för i år och till nästa år blir det andra bullar av. Inte helt på klart ännu vad det kommer att bli då men det får jag återkomma till mot årsslutet.

   Mörkt och dystert här eftersom solen gömmer sig allt vad det går så här års. Tack för alla besök och alla snälla kommentarer som ni slösar på mig. Vi fortsätter i samma andra och ses här igen om några dagar. Ha det så gott.

3 kommentarer:

Hjärtruds Stuga sa...

Vilka härliga grejer. Vilka duktiga människor det finns. Jag gillade de fina bollarna med belysning. Skulle passa fint hos mig nu i mörka november.

Må så gott

Kram Karin

Rantamor sa...

Måste allt ta en tur nästa vecka på hantverksbutiken, och hoppas du jobbar då, eller att jag åtminstone får springa på någon av dina tomtar !!!!!

Ha en finfin helg önskar Rantamor.

Mon jardin en ik sa...

Har väl sagt det förut men oj så många duktiga, och påhittiga människor det finns.
Ha en fin vecka.
Anje