söndag 9 februari 2014

Vackra prylar


     Att få vandra med en väninna en hel eftermiddag och spana in vackra saker och inredningsdetaljer känns lyxigt och gott.

    Som alla redan vet här i vår nejd så har ju Sunds trädgård rejält med sådant så vi styrde kosan dit en dag.

         Väldigt många olika attiraljer med text fanns men endast några få har jag här på bild. Den nedre bilden visar en tänkvärd och dessutom trevligt skriven text.         Visst fanns en del färger med så inte är det bara vitt eller svart som gäller men tyckte mig märka att det var  pastellfärgerna som tog plats bland allt det vita.
                                        Svart är ju aldrig fel bland allt det vita.

       Ser ni de svart o vitprickiga diskmedelsflaskorna? Jag blev stormförtjust i dem men eftertänksam som jag är (ibland) när det gäller pengar så lät jag bli att köpa en. Nu ångrar jag mig redan så jag är ganska säker att en sådan kommer till vårt kök nästa gång jag är till stan.
    Vackra blommor finns det förstås gott om där. Denna gång blev det denna lilla trevliga grönväxt som blev min.
     Vårens blomfrö fanns på plats men där blev det bara en snabbtitt eftersom jag vet att sådant numera är lönlöst att försöka mig på. Drar mig till minnes hur länge jag brukade parkera mig vid någon fröhylla, att få välja o vraka där gav nästan ett lyckorus. Det där att allt har sin tid stämmer även i detta fall.

    Nu hade jag försummat er bloggläsare en hel del känns det som. Ibland kan det bli så av väldigt enkla orsaker. Jag har "mixtrat" på en annan dator som jag försöker lära mig lite på ett program och jag känner mig ganska bakom flötet när det gäller det här med data. Eftersom det var bland andra jag som ville ha dator till föreningen så blev det också jag som nu först fick ta tjuren vid hornen. Inte alls roligt ska jag säga men men hoppas jag hinner med mitt eget sen.
   
    Hoppas ni alla har det bra och vill kika in här igen trots att det ibland går längre tid mellan inläggen. Ha det så gott. Vi ses.

8 kommentarer:

Nette Cecilia sa...

Snygga inredningsdetaljer där ,trevlig söndag ,Nette

Anonym sa...

Hei.
Så mye fint du så på din handletur. Koselig med en shopperunde sammen med en god venninne.
(Kom tilfeldig inn på bloggen din, og er glad for det.)
Må si det var lurt det du gjorde med stearinlysene. Flott ide til forandring når man "trenger" noe nytt.
Ønsker deg en fin søndag.

Hilsen Irene.

Rantamor sa...

Varje gång vi är "hemma" så åker jag till Sunds trädgård, älskar att bara gå där och ögon shoppa, det mesta ÄR ju alldeles för dyrt tycker jag, men skulle ju ändå vilja ha. Väntar tills att vi ska åka hem igen för då ska jag göra en snabbis dit och köpa det jag ville ha....
men det blir aldrig så, vi åker ju norrut me bobilen och det är ju alldeles åt fel håll från Krombi sett.
Men nästa gång ska jag göra ett försök igen...

Tjingelingen från Rantamor.

Mon jardin en ik sa...

Det är ganska roligt att ögonshoppa med. Man får massor med ideer.Och det där att ångra sig efteråt känner jag så väl igen.
Det där med datorer är kul när man förstår men innan.....
Ha en bra söndag.
Anje

Hjärtruds Stuga sa...

Det fanns mycket fint i den butiken. Prickig diskmedels flaska...så fint. Just nu är jag nog lite åt pastell hållet. Känns lite vårligt och jag längtar som en tok efter vår och värme.

Ha en fin söndag

Kram Karin

Janne i Fagerlia sa...

Her var mye lekkert innen interør. Jeg er svak for ting med tekst på, så dette var midt i blinken for meg.

Evas Pyssel sa...

Visst är det härligt att strosa runt och botanisera bland alla inredningsdetaljer. Och en dag med sin väninna är underbart, så som jag hade igår.
Ny vecka. Ha det fint. Kram Eva

Anonym sa...

Tack för en trevlig eftermiddag, Det blev så hemtrevligt med blommorna och rosa ljus, ibland behövs så lite. Du ska nog fara efter den prickiga flaskan, den är så fin :) Häls . Marjo