tisdag 13 september 2011

Ännu en grillplats

Ännu en grillplats vid vår sommarstuga, det är den tredje i ordningen.
Från tidigare har vi en på mitten av tomten, en vid vattnet på sydsidan och nu den här vid vattnet på norrsidan. (Jag har lite dille på det där med stenar o grillplatser). Den här har varit påbörjad i flera år, nu kom den en bra bit längre på väg men ännu återstår mera kross och skifferplattor. Den är inte precis någon skönhet men förhoppningsvis har vi nångång användning för den när det blåser söderifrån.

Krassen blommar frotfarande vackert vid stenhögen som hör ihop med den mittersta grillplatsen.
En enda hängbjörk och den är egentligen inte speciellt vacker så den kunde gott få bli ved men när jag tittar på dess hängande grenar så kan man bara inte kapa den. Tror att det är det ända träd som jag är rädd om där.
Del var riktigt ljuvligt väder hela helgen så vi kunde sitta på bryggan rätt länge på kvällen. Vacker solnedgång trots att molnen så småningom kom i vägen.
Knappast kan man säga annat än att vi både haft en underbar sommar och även den påbörjade hösten. Sen återstår det ju att se vad fortsättningen blir.
Hej svejs! Vi ses.

4 kommentarer:

Nette Cecilia sa...

jättefina bilder ,tänk så fin grillplats ,nu är det nog inte läge att grilla tror jag det hörs smatter på taket ,Kramis Nette

Snäckskalsdalen. sa...

Det är ju så mysigt att grilla och då är det ju perfekt med flera grillplatser och den ser så fin ut, jag gillar ju sten, bor i ett gammalt stenbrott, mer eller mindre.
Vilka vackra bilder också!
Agneta kram

Bea sa...

Hej!
Mysigt med grillplatser och visst kan man ha flera, allt med tanke på sol, vind och vatten :)
Ha en fin dag! /Bea

Veronica sa...

Såg att ni hade grillplats nr 3 på gång då vi var vid villan senast. Det blir nog riktigt bra med en på den sidan holmen också!