söndag 11 september 2011

Mina fynd

Nåja, inte ofta som jag gör några fynd men,men. Vet faktiskt inte om jag kan säga att det var bra att jag fick fynda tyg därför att vår största tygaffär menar upphöra om inget annat nu händer. Förra veckan så såldes allt med 50% så ni förstår att då har man ju råd att frossa lite men det finns ju faktiskt en baksida på sådant när en affär som egentligen behövs skall upphöra.
Det var klart att jag måste dit för om inte jag köper med 50% rabatt så gör ju ändå någon annan det i alla fall.
Det blev nu inga stora grejer men bl.a. lite material till de små nallarna som så många verkar ha upptäckt.
När jag började sy dem så tänkte jag dem som inredningsnallar men nu vill även många ha dem till små barn för att de har så smala armar o ben så de är lätta att hålla i. Dessutom har det ju även blivit även studentnallar. Nu har mitt lilla lager börjat fyllas så sakteliga igen så tygerna behövs verkligen just nu.
Denna bild är från de allra första nallarna jag gjorde.

Så till mitt andra fynd. Detta lilla höghus hittade jag i en fyndlåda för 1 e vid vår stora trädgårdsaffär här i stan. De hade växtrea och det var ju egentligen mitt ärende men jag är helförtjust i höghuset med ljuset i som får stå i mitt köksfönster.

Ett ljuvligt sommarstugeliv men med höstkväll, det kunde vi ännu njuta av denna helg. Faktiskt också lättare att få lite gjort vid sommarstugan sen det blir höst än när det är riktigt varmt för då vill man ju mest slappa o njuta.

Även denna kväll verkar snart bli natt så jag tror det bästa vore att säga hej till er för denna gång.
Vi ses igen en annan dag. Önskar er alla en fin vecka.

6 kommentarer:

Petra B. Keramik+Trädgården sa...

Dina nallar är så härliga, kan förstå att dem är eftertraktade. Fint med lite mysljus på fönsterbrädan. Ha en fin dag, Petra B.

Janne i Fagerlia sa...

Så synd at stoffbutikken skal legge ned. Slik har det vært her også, ikke mange butikkene tilbake hvor man kan kjøpe utstyr til søm. Det tyder vel kanskje på at det er for få mennesker som koser seg bak symaskinen. Men dine bamser ble såååå søte. Bruker du Tildamønster?

Anelias hantverk sa...

Men så vackra nallar och med dom fina tygen så får du många fler! Mysigt höghus!
Ha det bra!

Romantiska Hem sa...

Här kommer en viktig anteckning till rara dig;)
För det gäller att vara ute i god tid! Under december månad (ja alla adventshelger) kommer vi att LEV VACKERT HUSET hålla JULMARKNAD, vi söker därför just nu hantverkare som har hantverk som passar stilen och känslan i vår butik i övrigt. Du som hantverkare kan boka in dig på en eller flera adventshelger, mail en bild på något av ditt hantverk och skriv till oss på vitromantik@gmail.com om du är intresserad, VI LOVAR ATT DET KOMMER BLI SÅÅÅ MYSIGT OCH SÅ TOPPEN!!!!
Och du vet väl att det finns ett vandrarhem bara ett par hundra meter ovanför oss och en stor camping hundra meter nedanför med jätte bra boende i fall du reser långt!
Vi tar 250 kr per dag oavsett antalet dagar.
Kram Petra o Ingela www.levvackert.blogspot.com

Rantamor sa...

Men gudis va söta nallar du syr...
hur stora är dom ???
säljer du dom ???
Du är allt bra duktig du, och visst är det synd att din tygaffär lägger ned...
här har dom också en liten tygaffär som dom ville sälja i våras men nu vet jag inte hur det blev....
kanske dom snart rear ut där med.

Tjingelingen.

blommor och kvistar sa...

ja, det är alltid synd då små specialaffärer måste stänga, tyvärr har de stora kedjorna en liten del i det att små inte klarar sig mera...
det är synd, för just sådana där butiksinnehavare sitter på en massa kunskap och kännedom =)
susanne