söndag 18 september 2011

Ingen rök utan eld

Visst stämmer det där ordspråket rätt långt att det är ingen rök utan eld. Gäller det ett rykte så bör man ju tänka efter om det verkligen stämmer men som här på mina bilder så finns nog eld dit under.
Jag är rätt nöjd med vårt jobb vid sommarstugan i går. En stor gran, en stor björk och några andra små träd blev fällda av herr Hantverkargladje. Mitt jobb var att dra bort ris men därav lämnade en hel del till nästa gång. Det kommer ju rätt mycket ris när träden är stora och granar är nog lite hopplösa med hela sitt buskage.
Man kunde kalla detta för solförmörkelse när vi eldade små kvistar i grillplatsen.
Roligt att leka med kameran här när röken och ljuset hela tiden förändrades.
Kan fortfarande inte missa dessa skönheter och än värre att avstå från att visa mina svampbilder. Hoppas någon av er andra även ser skönheten och roligheten i dem. Det heter ju: Skönheten finns i betraktarens ögon.

Även sånt här "skräp" fastnar mina ögon på. Vad är då vackert med detta? Nästan så jag undrar det själv men,men. Svårt att förklara men en enorm njutning att få spana in vackra detaljer i naturen.

Tack alla snälla som lämnar ett och annat spår på min blogg och även alla besökare att ni tittar in. Det är ju detta som gör glädjen i bloggandet. Vi ses igen. Önskar er alla en fin vecka.

5 kommentarer:

Nette Cecilia sa...

Vi fick inte bränt vårt skräp vid stugan i år för det var fel vindar hela tiden.Fina bilder fick du av händelsen ,svamparna också bra,kram Nette

cowgirl sa...

Vackra bilder du tagit!

-grinden på glänt-

Black Iris sa...

Jag ser precis vad du menar med skönheten i din "skräp-bild". Så fint och visst finns det otroligt mycket roliga och fina svampar i år. Jag tror aldrig jag förr sett en sån rikedom..

Kram Maidi

Birgitta sa...

Så vackra bilder du har idag. Vi får nog inse att hösten är här nu för att stanna.
Kramisar Birgitta

Märta sa...

Ja hösten är nog här,regnar o blåser,o en traktor kör förbi flera gånger om dagen med båtar på släpet.
Tag väl hand om dig!
Kram!