onsdag 28 september 2011

Nytt vid Hantverkarboden

I kväll hade vi granskningskväll vid Hantverkarboden och det betyder att granskningsgruppen träffas sista onsdagskvällen i månaden.Det betyder att då granskas de hantverk som kommit in till försäljning. Alla hantverk skall vara noggrant och välgjorda. Det skall inte heller finnas för många som säljer nästan samma sak för då måste vi tyvärr välja bort en del.
Här kommer nu några nya alster.
Ljusstaken och skålen är något helt nytt, mycket fint gjorda och lite speciella.

Eftersom någon kund haft en önskan om gungstolmattor i lappteknik så finns de nu här till försäljning. Även de är riktigt välgjorda.

Likaså har kunder framfört önskan om dessa vantar med halva fingrar. Nu har en flitig stickerska tillverkat några par mycket praktiska vantar med "huvan" att dra över fingerspetsarna vid behov.
Alla intresserade är välkommna in dit och se utan något som helst köptvång.

På lördag bär det av till hantverkarmässan i Seinäjoki. Bussen startar från Hantverkarboden kl 8,00. I Härmä tar vi en snabbvisit till Sutinens tygaffär, stannar sen vid Kangas-Aitta i Kauhava och sen går raka spåret till till mässan. Ännu hinner någon anmäla sig om intresse finns. Endast några platser kvar.

Här säger jag hej till er alla och vi ses igen en annan dag. Ha det så gott.

4 kommentarer:

Nette Cecilia sa...

Så praktiska fotovantar till vintern ,kramis _Nette

Creative Momone sa...

Vilken fin ljusstake, ovanlig, måste nog komma in och titta. Är det öppet hela vinter eller finns det risk för att man kommer dit och inte blir insläppt?
marianne

Hantverkarglädje sa...

Svar till Creative Momone: Jo du, Hantverkarboden är öppen hela året vardagar 11.00- 17.00 och lördagar 10.00- 14.00. Dessutom långlördagar till kl 16.00.

Creative Momone sa...

Tygaffären som har slutförsäljning har ju nog öppet ännu till nyår, eller så länge det finns nånting att sälja. Det var därifrån jag köpte tyget till väskan.
Marianne