söndag 13 maj 2012

Lite av varje.

       Med dessa  vackra blommor och tårta på bordet firades morsdagen med vår yngre generation här ganska tidigt på dagen så mot kvällen tog vi en sväng till sommarstugan.
 Där var blåsigt och kallt men vackert väder. Inget nämnvärt fotande i dag inte, endast några liljekonvaljer som stack upp blev förevigad. Däremot fick fönstren sig en omgång och vem kan vara nöjdare än jag att nu är halva städningen avklarad. Trevligare så att komma dit nästa gång.


                             Tro det eller ej, JAG HAR VUNNIT. Nästan så jag inte tror det själv.  Det ärV-forms vackra konstkort som jag vunnit. Gå gärna in och kika på hennes blogg hon gör många vackra saker.
                                                      Så tusen tack V-form för dessa kort.
     Ser ut genom fönstret hur grönskan tagit fart de senaste dagarna och då är det inte särskilt varmt ens men regnet gjorde sitt till också. Kanske får jag snart peta ner några morotsfrön nu när landet även blivit plogat.

    I morgon blir det först och främst att sköta om en krasslig liten flicka och då gör vi nog helt andra saker. Önskar er alla en bra vecka, säkert med en hel del jobb både ute och inne för de flesta men kom ihåg att ta igen er mellan varven. Vi ses.

3 kommentarer:

Annelis hantverk sa...

Grattis till vinst!
Så Liljekonvaljerna är på så god väg hos dig....jag älskar dem så nu får jag hoppas på att jag hittar dem här också.
Ha en fortsatt fin dag!
Kram!

G-Anette sa...

Hei og takk for hyggelig besøk hos meg. Det er mønsteret på vesten som lager strukturen. Man lager kast som man neste runde slipper igjen.

Ha en fin søndagskveld

Lyckoslanten sa...

Grattis till dig som vann de fina korten! Jaså liljekonvaljen sticker fram. Måste kolla andra sidan vägen här! Nu får det faktiskt börja grönska! Kanske när det har regnat och stormat färdigt och solen sticker fram igen! ♥