måndag 7 maj 2012

Många bäckar små

      Eftersom mitt stickande näst intill är obefintligt numera så blev jag riktigt förvånad när jag samlade ihop fem par pulsvärmare som blivit tillverkade i år.
      Med massor av stickning tidigare i livet så går det nog inte att låta bli helt när alla vackra stickade mönster visas överallt.
    Efter julen kom både stickor och några garnnystan fram och med lite stickande åt gången så blir det till sist en hel del.
    Vantar som min syster stickat hade en fläta och det tyckte jag var snyggt så jag började från det och resten fixade sig själv. Vid handen ökade jag två maskor som jag sedan tog in igen vid den slutliga lilla resårkanten. Det blev helt passande och följer handen bra.


     Sedan är det ju att gardera sig för sommaren med lite juliga saker. Bra konstigt men så är det att en och annan turist vill ha de röda THKarna även mitt i sommaren. Borde även få till några dukar och handdukar i samma stil så då får tankarna igen sväva ut i andra hantverksfantasier och planeringar.  Tyvärr finns det ju massor med idéer som alldrig blir gjorda.

    En vacker dag verkar det bli och nu måste det bara till med en utetripp för min del.

                      Ha det gott och välkommen igen. Vi ses.

4 kommentarer:

Janne i Fagerlia sa...

Vakre og klassiske puslvanter! Selv bruker jeg pulsvanter hver dag hele vinteren.

Stubbetufsa sa...

Vakre handleddsvarmere!
De tøflene mine strikker jeg store i dobbelt garn og tover dem to ganger på 37 grader på vanlig kulørtvask, men med litt grønnsåpe i. Så broderer jeg.
Ha ei fin uke!

Snäckskalsdalen. sa...

Pulsvärmare är så fint och dina är jättefina med flätan på. Själv är jag alltid så himla varm om händer och fötter så jag behöver dom inte, men jag har några i alla fall!!!
Fina grytlappar!
Agneta kram

PJs Lapperier. sa...

Dina pulsvärmare är så fina!
Tack för att du kikat in på min blogg och för kommentaren. Det värmer!/Pirjo