fredag 18 maj 2012

Vackert blickfång


      Enkelt och vackert blickfång som står sig fortfarande lika vackert efter den långa vintern. Det är den yngre sonens fru som fixade till detta hemma hos dem i fjol när hon var i planteringstagen.
Taklöken märks extra bra tillsammans med de vita stenarna.
Silvereken har övervintrat riktigt bra, kanske borde även jag låta den leva kvar följande år, den ser alldeles fresh ut. Alltid brukar den bli bortrensad här på våren när den ser vissen ut.

     Här en av mina morsdagsblommor som matchade så bra ihop med mins stickning. Stickningen som är på gång är meningen att bli en mössa till lillflickan. Kanske blir det en prinsesstårtmössa, vi får se om det alls blir till någonting. Jag tycker att bomullsgarnet inte vill rulla ihop sig så värst bra men eftersom jag har en hel låda med vackra bomullsgarner och just det passar bäst för sommaren så ville jag testa det.
    Jag har tidigare stickat en nästan likadan till henne av merceriserat bomullsgarn men det blev inte alls bra, det gick inte att få kanten att rulla ihop sig.

     Nu tänker jag göra något helt annat som tyvärr stannat av men i dessa regntider så passar det nog väldigt bra, det är nämligen målarbordet som väntar med en hel del som inte vill bli gjort utan inspiration.
   
 Tack för alla besök och kommentarer, tur att ni finns och är intresserad fast jag inte alltid har så roliga grejer att komma med men allt går ju i perioder. Önskar er en skön helg, förhoppningsvis även med värme.
                                 
                                             Vi ses.

 

5 kommentarer:

Nette Cecilia sa...

Vilket häftigt blickfång ,det där måste jag nog apa efter ,kram nette

Vform sa...

Jaa du, sommaren närmar sig både i trädgården och på målarbordet ;O)
Fint blickfång!
Trevlig helg i solskenet!

Janne i Fagerlia sa...

Vakkert med terracottapotten i blomsterbedet.

Veronica sa...

Hittade en stor, konstig svamp i planteringen, men den grävde jag bort idag, så nu är det ordning i minirabatten igen. :)

Birgitta sa...

Vackert! Väntar fortfarande på sol och värme.
Kram Birgitta